Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Ποζάρουν μπροστά από το δέντρο και μοιράζουν ευχές!

0
145

Το ζευγάρι πόζαρε μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους και μαζί με τους τετράποδους φίλους τους ευχήθηκαν για το νέο έτος.

Η Ζέτα Μακρυπούλια ανάρτησε την εν λόγω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ένα τεράστιο κύμα αγάπης και σχολίων κατέκλυσε το προφίλ της παρουσιάστριας!

Η δημοφιλής παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την φωτογραφία: «Καλή χρονιά και πάλι σε όλους μας! Ακολουθούν οικογενειακές ευχές εμπνευσμένες από προσωπικά βιώματα. Λέμον (ο ατίθασος εξερευνητής): Σας εύχομαι να μην σταματήσετε ποτέ να εξερευνείτε και να νιώθετε ελεύθεροι! Άρης (ο σπιτόγατος): Σας εύχομαι να είστε πάντα υγιείς, ασφαλείς και να περιβάλλεστε από ανθρώπους που σας αγαπούν! Ζάννη (η μαχήτρια της ζωής): Σας εύχομαι παρά την οποιαδήποτε δυσκολία να ζείτε το κάθε λεπτό με ενέργεια, με πάθος σαν να είναι το τελευταίο!».

Και συμπλήρωσε: «Μετά από όλα αυτά λίγα μένουν για μας! Αγάπη-αγάπη-αγάπη είναι η τελευταία μας ευχή γιατί την αγάπη όταν την προσφέρεις απλόχερα σου επιστρέφεται στο δεκαπλάσιο (και βάλε)! 2021 Καλωσήρθες!».

Δείτε την φωτογραφία.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV