Πρωτοχρονιά 2021: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Εύχομαι υγεία, αγάπη και πολλά χαμόγελα»!

0
157

Την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης στο ΣΚΑΪ, Survivor αλλά και μέσα από το κανάλι που διατηρεί στο YouTube. Πρόσφατα συμμετείχε και στο τραγουδιστικό show του Νίκου Κοκλώνη, J2US με παρτενέρ τον Ηλία Βρεττό.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη διανύει μια από τις ευτυχέστερες περιόδους της ζωής της δίπλα στον Κωνσταντίνο Βασάλο, με τον οποίο και μένουν κάτω από την ίδια στέγη. Ένα από τα κοινά σημεία που… τρελαίνονται να κάνουν και οι δυο είναι τα ταξίδια και κυρίως αυτά στο εξωτερικό.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια τράβηξε ένα βίντεο από το σαλόνι του σπιτιού της και μοιράστηκε μαζί μας τις ευχές της για τον καινούργιο χρόνο!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ευχήθηκε: «Εύχομαι σε όλους τους αναγνώστες του gossip-tv υγεία, αγάπη, ευτυχία και πολλά πολλά χαμόγελα! Ο νέος χρόνος που θα έρθει να είναι δημιουργικός και πολύ τυχερός. Να παραμείνουμε ψύχραιμοι και δυνατοί σε αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε! Να είστε ασφαλείς και να προσέχετε τον εαυτό σας!».

Δείτε το video.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV