Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Έχεις δει την αδελφή της; Είναι το ίδιο κούκλα!

0
142

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, άνετα θα μπορούσε, αν δεν ήταν μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της, να είναι μοντέλο. 

Και επειδή… σόι πάει το βασίλειο η μεγαλύτερη αδελφή της, η Δήμητρα -Demmy τη φωνάζουν οι φίλοι και οι δικοί της άνθρωποι- είναι το ίδιο όμορφη με εκείνη.

Η Δήμητρα είναι κατά τρία χρόνια μεγαλύτερη από την Ιωάννα όμως είναι πολύ δεμένες. Έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά στην εξωτερική τους εμφάνιση όμως σε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό τους προορισμό είναι η… μέρα με τη νύχτα. Η Ιωάννα είναι καλλιτέχνης και η Δήμητρα είναι αρχιτέκτονας.

Στο μόνο πράγμα που συγκλίνουν σε τέτοια θέματα είναι η μεγάλη τους αγάπη για τη μόδα. Γι’ αυτό και πριν από μερικά χρόνια άνοιξαν μαζί ένα κατάστημα με γυναικεία ρούχα προκειμένου να κάνουν το κοινό χόμπι τους, επάγγελμα.

Όσο καιρό η Ιωάννα ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες κυνηγώντας το όνειρό της, η Δήμητρα είχε αναλάβει εξολοκλήρου την κοινή επιχείρησή τους ενώ τον τελευταίο καιρό μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στη δουλειά και τη μητρότητα αφού πρόσφατα έγινε μανούλα.

Όταν είχε εγκατασταθεί η ηθοποιός στην Αμερική επίσης, η Δήμητρα είχε κάνει ένα ταξίδι εκεί για να τη συναντήσει και να περάσει χρόνο μαζί της καθώς είχαν καιρό να τα πουν οι δύο αδελφές. Μάλιστα, οι σελίδες και των δύο είχαν γεμίσει από φωτογραφίες τους εκεί με τη Δήμητρα να δείχνει ευτυχισμένη που είχε κοντά της την Ιωάννα, όπως βέβαια και η ηθοποιός αισθανόταν το ίδιο.

Κάτι άλλο που δεν έχουν κοινό είναι τα χρώματα στα μαλλιά τους αφού η Δήμητρα είναι κατάξανθη και αν δεν έμοιαζε πολύ με την Ιωάννα στο πρόσωπο, λίγοι θα καταλάβαιναν πως είναι αδελφές αν τις έβλεπαν μαζί.

Τι σημασία έχει όμως πόσο μοιάζουν; Εκείνο που έχει σημασία είναι πως οι δυο τους είναι πολύ δεμένες και δεν περνά μέρα που να μη μιλήσουν μεταξύ τους.

Δείτε φωτογραφίες τους παρακάτω:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV