Σία & Εριέττα: Απαντούν στα σχόλια που δέχτηκαν για την υποτίμηση του γυναικείου φύλου

0
158

H Σία και η Εριέττα από το “The Bachelor” βρέθηκαν καλεσμένες στην εκπομπή του Αλεξάνδρου Κοψιάλη «Ιδιωτική κατακραυγή» στο Youtube.

Οι δυο πρώην παίκτριες μίλησαν μεταξύ άλλων για την εμπειρία τους στο ριάλιτι, τον βασικό τους στόχο, Παναγιώτη Βασιλάκο αλλά και για όλα τα σχόλια που έχουν γραφτεί και ειπωθεί περί υποτίμησης του γυναικείου φύλου!

Η συνέντευξη ξεκίνησε με την Εριέττα και την Σία να δείχνουν τις αστυνομικές τους ταυτότητες, αποκαλύπτοντας την πραγματική τους ηλικία!

Επιπλέον, οι δυο πρώην παίκτριες προκάλεσαν τον Νίκο Μουτσινά να τις καλέσει στην εκπομπή του και επιπλέον η Σία τον ευχαρίστησε δημόσια για τα ωραία λόγια που έχει πει κατά περιόδους στην εκπομπή του! Επίσης είπε ότι το «προκαλώ» που επικαλείται ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του, το έχει εφεύρει πρώτη η Σία.

Τέλος όσον αφορά την ερώτηση για το αν ένιωσαν κάποια στιγμή ότι υποτίμησαν το γυναίκειο φύλο με την συμμετοχή τους και την συμπεριφορά τους στο ριάλιτι είπαν με την Εριέττα να απαντάει πρώτη: «Άντε μωρέ με τους οπισθοδρομικούς Έλληνες, είμαστε 100 χρόνια πίσω, με αυτό το σκεπτικό η χώρα μας δεν θα πάει ποτέ μπροστά!». Και η Σία απάντησε με την σειρά της: «Έχω ακούσει τα πάντα και θετικά και αρνητικά σχόλια. Προσωπικά έχω έναν άλλο τρόπο σκέψης και πιο ακομπλεξάριστο! Δεν το βλέπω έτσι!».

Δείτε το video με όλη την συνέντευξη της Σίας και της Εριέττας.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV