Η Γουλιελμάκη μιλά για την κόρη της: «Οι σχέσεις μας έχουν τα πάνω και τα κάτω τους»

0
130

H γνωστή ηθοποιός έδωσε τη νέα της συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση με την 16χρονη σήμερα κόρη της. Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης…

Μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή σου ο γάμος σου με τον Σωκράτη Αλαφούζο. Αποτελείτε παράδειγμα γονιών προς μίμηση, διατηρώντας καλές σχέσεις μεταξύ σας για το παιδί σας. Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι αυτό;

Δεν ξέρω αν αποτελώ παράδειγμα προς μίμηση και ούτε θα ήθελα. Είναι πολύ βαρύ φορτίο. Ένα ξέρω, ότι, όταν αγαπάς το πλάσμα που έφερες στον κόσμο, φροντίζεις να είναι καλά. Να υπάρχει αγάπη.

Η κόρη σας Μαρίλια, πλέον στα 16 της, διανύει την εφηβεία. Πώς είναι οι σχέσεις σας; Πώς είναι η Βάσω ως μητέρα; Αυστηρή ή μοντέρνα μαμά;

Οι σχέσεις μας έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, όπως συμβαίνει σε όλους. Δεν γίνεται να είναι όλα αρμονικά, δεν μαθαίνεις και δεν ωριμάζεις έτσι. Αλλά υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και είμαι πολύ υπερήφανη που το έχω καταφέρει αυτό. Δεν υπάρχουν πράγματα που δεν μου λέει ή που δεν ζητά τις συμβουλές μου. Η Βάσω είναι και μοντέρνα και αυστηρή όταν χρειαστεί, ανάλογα με τα ζητούμενα.

Σκέφτεται να ακολουθήσει επαγγελματικά τα βήματά σας;

Το παιδί μας θέλει να ακολουθήσει τελείως διαφορετικούς δρόμους, χωρίς να έχουμε πιέσει για τίποτε, για καμία απόφασή της. Και εμείς το σεβόμαστε. Θέλουμε να είναι καλά, να είναι ευτυχισμένη και δημιουργική.

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σου; Πώς αντιδράς στο φλερτ που δέχεσαι;

Ο έρωτας ήταν και θα είναι κινητήρια δύναμη. Μου αρέσει το φλερτ, αρκεί να είναι μέσα στα όρια που θέτω!

Υπάρχει ο έρωτας σήμερα στη ζωή σου;

Πάντα υπάρχει και θα υπάρχει ο έρωτας στη ζωή μου. Δεν λειτουργώ χωρίς αυτόν, είναι κινητήρια δύναμη, δεν μπορώ χωρίς αυτόν.

Μια γυναίκα όμορφη και εντυπωσιακή, όπως εσύ, αποδέχεται τον όρο «sex symbol»;

Δεν αποδέχομαι κανέναν όρο «sex symbol» και ποτέ δεν αισθάνθηκα έτσι. Όταν ακούω «είσαι πολύ σέξι», απορώ τι στο καλό έχω που είναι σέξι… Θέλω να πω ότι είναι πολύ κολακευτικό όλο αυτό, αλλά δεν είμαι αυτό.

Ο χρόνος που περνά σε φοβίζει; Πώς τον αντιμετωπίζεις;

Δεν με φοβίζει, γιατί μεγαλώνω όμορφα όχι έξω μου αλλά μέσα μου. Αισθάνομαι ότι δεν κουβαλώ αρρώστιες, είμαι υγιής, έχω χαρά και, ό,τι κι αν με φοβίσει και με ρίξει, θα ξανασηκωθώ. Δεν με φοβίζει τίποτε, ένα έχω, την υγεία μου. Είμαι της άποψης ότι πρέπει να μην καθησυχαζόμαστε. Πρέπει να μαχόμαστε πάντα για τα πιστεύω μας, για τους ανθρώπους μας, για όσα έχουμε επιλέξει να υπάρχουν στη ζωή μας.

ΠΗΓΗ:ESPRESSO

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV