Μαρία Ηλιάκη: Άγριος καβγάς στη Ζυρίχη – Τι συνέβη; (Videos)

0
128

Στη Ζυρίχη βρίσκεται η Μαρία Ηλιάκη, όπου εκεί εργάζεται μόνιμα ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης και ένα επεισόδιο ήταν αρκετό να της χαλάσει τη διάθεση!

Η Μαρία και ο Στέλιος ζουν τον έρωτά τους στην Ελβετία, ωστόσο ένα γεγονός χάλασε τη διάθεση της παρουσιάστριας! Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από Instagram stories που ανήρτησε και ήταν έξαλλη!

Τι της συνέβη;

Η Μαρία Ηλιάκη πήγε σε ένα κατάστημα καλλυντικών για να κάνει τις αγορές της και ενώ μιλούσε αγγλικά στην πωλήτρια εκείνη της απαντούσε στα γερμανικά.

Η Μαρία Ηλιάκη προσπάθησε να της εξηγήσει ότι δε γνωρίζει καλά τα γερμανικά, αλλά η πωλήτρια αδιαφόρησε, γεγονός που την έκανε να εκνευριστεί, να παρατήσει τα πράγματα που ήθελε να αγοράσει και να… φύγει από το κατάστημα!

Μεταξύ άλλων η Μαρία Ηλιάκη είπε, όπως θα δεις και στα παρακάτω βίντεο: «Ή είσαι αμόρφωτη και δεν ξέρεις αγγλικά που τα ξέρει σχεδόν όλος ο πλανήτης ή απλά είσαι αγενής και θέλεις να μου προκαλέσεις εμένα πρόβλημα. Βλέπεις ότι εγώ δεν ξέρω και αντί να με διευκολύνεις, μου το κάνεις χειρότερο. Όπως καταλαβαίνετε την κοίταξα με πολύ ύφος…»!

Δείτε όλα τα βιντεάκια που ανήρτησε η Μαρία Ηλιάκη σε έξαλλη κατάσταση!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV