Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η τηλεόραση, ο κορονοϊός και η ασέβεια των ανθρώπων!

0
151

Τι άνθρωπος είναι ο Γιάννης;

«Ο ρόλος μου είναι ένας απλός άνθρωπος, πιεσμένος από τη συνθήκη της ζωής του. Αρκετά ευαίσθητος, αλλά και καμιά φορά οξύθυμος ή λαϊκός».

Η γνώμη σας για την Ιωάννα;

«Με την Ιωάννα δεν είχα συνεργαστεί ξανά. Είχα τη χαρά να τη δω σε κάποιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις και κυρίως στην παράσταση του κυρίου Φιλιππίδη. Είδα μια νέα ηθοποιό με απίστευτη σκηνική παρουσία, πολύ χαρισματική, με μέτρο, με ρυθμό, ευγενής, ταπεινή, όλα τα θετικά. Γνωρίζοντας την τα επιβεβαίωσα και είναι πολύ ωραίο που συνεργαζόμαστε».

Πρόσφατα έκανε πρεμιέρα ο νέος κύκλος επεισοδίων της σειράς «Έτερος εγώ» με τίτλο «Έτερος εγώ – Κάθαρσις». Θα μας πείτε δυο λόγια;

«Πρόκειται για το δεύτερο μέρος της τηλεοπτικής ανθολογίας’ του “Έτερος εγώ”, που βασίζεται στο ομώνυμο, βραβευμένο, αστυνομικό θρίλερ του 2016. Έχει ξεκινήσει από το 2012 -το ξεκινήσαμε με τον Σωτήρη Τσαφούλια-, τώρα φτιάχνουμε το τέ­ταρτο -ίσως τελευταίο- κομμάτι, είμαστε στη συγγραφή του με την Κατερίνα Φηλιώτου».

Πώς κρίνετε το τοπίο στην τηλεόραση; Την επιστροφή στη μυθοπλασία;

«Η κρίση της συνέπεσε με την οικονομική κρίση, Βασικός παράγοντας για να μπορούν να λειτουργούν οι εργαζόμενοι είναι να υπάρχει κάποιος να ρισκάρει, για να κερδίσει. Αυτό σε όλα τα επαγγέλματα έχει φάει τεράστιο χαστούκι, Βλέπουμε, όμως, ότι αν δίνουμε τον κατάλληλο χώρο σε ανθρώπους δημιουργικούς, υπάρχει το σωστό αποτέλεσμα και έχουμε σειρές που ο κόσμος τις παρακολουθεί».

Tι ξεχωρίζετε στην TV;

«Βλέπω τα πάντα στην τηλεόραση. Αλλά δεν θέλω να κρίνω, δεν μου αρέσει το διαίρει και βασίλευε. Χαίρομαι που όλοι οι φίλοι μου έχουν δουλειά, ο καθένας στο κομμάτι του και βιοπορίζονται από αυτό. Προσπαθούν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, με τα μέσα που τους δίνονται».

Τι σας στενοχωρεί και τι σας χαροποιεί σε αυτή τη συνθήκη;

«Με στενοχωρεί που πεθαίνουν άνθρωποι από αυτό το πράγμα και μένουν απροστάτευτοι. Με στενοχωρεί η ασέβεια και η αγένεια που έχουν οι άνθρωποι απέναντι στα πράγματα. Με στενοχωρεί που τα θέατρα είναι κλειστά. Που οι χώροι που οι άνθρωποι μαζεύονται και επικοινωνούν, δεν λειτουργούν. Με χαροποιεί ότι μέσα από δύσκολές καταστάσεις οι άνθρωποι επαναπροσδιορίζουν πράγματα και οπλιζόμαστε με θετικότερες σκέψεις και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον που έρχεται -και αυτό αφορά κι εμένα προσωπικά», σύμφωνα με το My Tv.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV