Στέλλα Γκατζώνα: Η συνεργασία με το Mega και η πιο δύσκολη στιγμή στον αέρα!

0
210

Η Στέλλα Γκατζώνα σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την συνεργασία της με το Open, την νέα εκπομπή στο Mega αλλά αποκάλυψε και ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της στον τηλεοπτικό αέρα!

Tο «ΜΕGΑ Σαββατοκύριακο» προσελκύει μεγάλη μερίδα τηλεθεατών.

Είμαι πολύ χαρούμενη. Νιώθω ευλογία για τη συνεργασία μου με το ΜΕGΑ. Αισθάνομαι τυχερή και ευτυχής, γιατί έδεσε η σύμπραξη μας με τον Ντίνο, με τον οποίον οφείλω να σου αποκαλύψω ότι δεν γνωριζόμασταν, μέχρι που μας ανακοινώθηκε ότι θα κάνουμε μαζί την εκπομπή. Καταφέραμε δειλά δειλά να κερδίσουμε ένα μερίδιο των τηλεθεατών. Για μας αυτό είναι η μεγαλύτερη χαρά.

Για ποιο λόγο έφυγες οπό το ΟΡΕΝ;

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος μου εκεί. Μου έγινε μια πρόταση να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας από διαφορετικό μετερίζι. Δεν με κάλυπτε, οπότε επέλεξα να τη λήξω. Ξέρεις, το ταγκό θέλει δύο για να χορευτεί.

Το Kontra Channel υπήρξε η αφετηρία για να ξεδιπλώσει; το ταλέντο σου;

Το τηλεοπτικό μου ντεμπούτο ξεκίνησέ ως ρεπόρτερ από το Kontra, πριν από δέκα χρόνια. Ολοκληρώνοντας την πρώτη μου δεκαετία σ’ αυτήν τη δουλειά, χρωστώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με δέχθηκαν στο κανάλι τους, ενώ ακόμη ήμουν άπειρη δημοσιογράφος, θεωρώ ότι τα μικρά κανάλια αποτελούν θερμοκήπιο. Τα έκανα όλα, μέχρι που πέρασα στο πολιτικό ρεπορτάζ. Μου δόθηκε μια μεγάλη ευκαιρία. Την άρπαξα από τα μαλλιά.

Η πιο δύσκολη στιγμή σου στον αέρα;

Η πυρκαγιά στο Μάτι. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ ότι είχαν χαθεί τόσες ανθρώπινες ζωές. Νομίζω ότι ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου, γιατί κατά τα άλλα δεν με αγγίζουν ούτε οι ώρες δουλειάς ούτε ο κόπος που απαιτείται προκειμένου να φέρω εις πέρας ένα ρεπορτάζ. Ξέρεις, όσοι βγαίνουμε μπροστά από τις κάμερες, μοιάζουμε λίγο με τους ηθοποιούς. Μπορεί να έχεις χάσει ακόμη και ένα δικό σου άνθρωπο και να πρέπει να βγεις στην τηλεόραση χαμογελαστός.

Σου έχει συμβεί;

Ναι. Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή η γιαγιά μου. Ήμουν στον αέρα της εκπομπής, όταν μου το ανακοίνωσαν. Κατέρρευσα… Προσπαθούσα να δείχνω ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Ό,τι και αν βιώνεις οφείλεις να είσαι παρών.

Ποιες θεωρείς ότι θα είναι οι εξελίξεις σε σχέση με τον κορονοϊό;

Με το εμβόλιο θα κάνουμε κάποια δειλά βήματα εξέλιξης. Ωστόσο, με ανησυχεί και με τρομάζει αυτό που θα ζήσουμε μετά την πανδημία, σε επίπεδο κοινωνικοοικονομικών συνεπειών.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV