Αυτή είναι η πιο καλοντυμένη σταρ για το 2021! (photos)

0
139

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις έντεκα μέρες από την Πρωτοχρονιά όμως φαίνεται πως ήδη ανακηρύχθηκε το fashion icon της νέας χρονιάς. 

Και αυτό δεν είναι άλλο από την ηθοποιό και τραγουδίστρια Zendaya η οποία έκανε τους πάντες να… σαστίσουν με τις ενδυματολογικές της επιλογές καθώς υποδεχόταν το νέο έτος.

Η Zendaya ανέβασε φωτογραφία της στο instagram με ένα γκρι σύνολο, ένα μάλλινο κουστούμι και μεταξωτό τοπ με φιόγκο του Alexandre Vauthier και αυτή η ανάρτησή της συγκέντρωσε μέσα σε μόλις μία ώρα 2,5 εκατομμύρια likes.

Το συγκεκριμένο κοστούμι είναι από τη συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 του σχεδιαστή και το είδαμε για πρώτη φορά στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού πριν από ακριβώς ένα χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση της 24χρονης ηθοποιού και τραγουδίστριας αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει περισσότερα από 8,5 εκατομμύρια likes και όχι μόνο από τους φαν της που την αποθεώνουν αλλά και από διάσημους όπως είναι η Naomi Campbell και ο Marc Jacobs.

Να θυμίσουμε ότι η Zendaya κατέχει τον τίτλο της νεότερης ηθοποιού που κέρδισε ΕΜΜΥ Ά Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στη σειρά Euphoria. Και επειδή ξέρει από μόδα, δεν είναι καθόλου τυχαίο που έκλεισε ένα πάρα πολύ ακριβό συμβόλαιο για να είναι το κεντρικό πρόσωπο στο Valentino Maison. Όπως μάλιστα είχε τονίσει ο Creative Director του οίκου Pier Paolo Piccioli για εκείνη: “Είναι μια δυναμική γυναίκα που χρησιμοποιεί το ταλέντο και τη δουλειά της για να εκφράσει τον εαυτό της, τις αξίες και τη γενιά της”.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε η Zendaya και έκαναν… θραύση στο instagram:

cat_Hollywood

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV