Παρασκευή 22 Ιαν 2021 07:08
Αρχική Πηγές Gossip TV Μενούνος: Θα αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας! Όλα όσα είπε ο κουμπάρος...

Μενούνος: Θα αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας! Όλα όσα είπε ο κουμπάρος της

A- A+

Ο κουμπάρος και φίλος του ζευγαριού της Μαρίας Μενούνος και του συζύγου της, Keven Undergaro, αποκάλυψε πως η δημοφιλής παρουσιάστρια και ηθοποιός θα αποκτήσει παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας.

Μάλιστα οι διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για το ζευγάρι και εξήγησε ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει.

Συγκεκριμένα ανέφερε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Η Μαρία θα αποκτήσει παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας. Προσπάθησε πολύ η ίδια να μείνει έγκυος, αλλά λόγω υγείας δεν είναι εφικτό αυτό εδώ και πολλά χρόνια κι έτσι πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε αυτήν τη διαδικασία. Η διαδικασία αυτή χρειάζεται πολύ χρόνο σε ιατρικό και νομικό επίπεδο. Θέλει περίπου έναν χρόνο για το νομικό κομμάτι».

Και συνέχισε, αποκαλύπτοντας: ««Τα χαρτιά υπογράφηκαν τον περασμένο μήνα και έγιναν όλες οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, που κράτησαν περίπου έξι μήνες. Ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία, αλλά θα ξεκινήσει άμεσα. Η νομική διαδικασία τελείωσε τον περασμένο μήνα, αλλά η Μαρία πέρασε μια δύσκολη περίοδο γιατί και οι δυο γονείς της νόσησαν με κορονοϊό και ήταν δύσκολο για εκείνη να ταξιδέψει. Τελείωσε όλο αυτό και τώρα μπαίνουν στη διαδικασία να ξεκινήσουν την προσπάθεια για να κάνουν παιδιά».

Δείτε το παραπάνω video.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here