Ελένη Μενεγάκη: Υποκλινόμαστε! Το απόλυτο outfit για τις μέρες της καραντίνας!

0
125

Η Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει το απόλυτο outfit  για τις μέρες της καραντίνας και το λατρέψαμε, εσείς κορίτσια; Θα το δείτε και σίγουρα θα το αντιγράψετε! 

Η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια του δεύτερου lockdown λόγω της πανδημίας δημοσιεύει εντυπωσιακές φωτογραφίες από το σπίτι της και μας ξετρελαίνει με τις στυλάτες εμφανίσεις της, αφού η μία είναι καλύτερη από την άλλη!

Η παρουσιάστρια μπορεί να επέλεξε να μείνει εκτός τηλεόρασης αυτή τη σεζόν, όμως φροντίζει κάθε μέρα τον εαυτό της ακόμα και στο σπίτι που μένει…

Η παρουσιάστρια έχει αναφέρει στο instagram της: «Πάντα φοράω κραγιόν και χωρίς μακιγιάζ» και έχει συμβουλέψει διαδικτυακή της φίλη: «Θα βαφτείς, θα ντυθείς, θα βάλεις το αρωματάκι σου και θα υποδεχτείς το αγόρι σου (αγόρι σου είναι ακόμα και παντρεμένοι). Ετοίμασε και κάτι ωραίο και εύκολο (για να μην είσαι όλη τη μέρα στην κουζίνα)…»!

Η Ελένη Μενεγάκη τις μέρες αυτές της καραντίνας έχει φάει ένα κόλλημα! Φορά συνέχεια χουχουλιάρικα πουλόβερ τα οποία συνδυάζει με υπέροχες ανοιχτόχρωμες φόρμες και εμάς αυτό το στυλ μας αρέσει.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί το outfit της Ελένης Μενεγάκη που εμείς ξεχωρίσαμε και λατρέψαμε και σίγουρα θα το αντιγράψετε και εσείς!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV