Έρωτας με διαφορά: Βασίλης Μίχας – Όσα δεν γνώριζες για τον πρωταγωνιστή της νέας σειράς

0
152

Γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα πριν από δύο χρόνια, όταν βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά του ANT1, Η Επιστροφή. Ο Βασίλης Μίχας αν και αρκετά νέος, κουβαλά το δικό του πλούσιο βιογραφικό.

Η καριέρα του ξεκίνησε αρχικά από το modeling, όταν η πορεία του στα ποδοσφαιρικά γήπεδα με τη φανέλα του Γαλατσίου διακόπηκε εξαιτίας κάποιων χειρουργείων στο γόνατό του. Στη συνέχεια, η πρώτη επαφή του νεαρού Κυψελιώτη με τον χώρο της μόδας, όταν ξεκίνησε να ποζάρει για τις πρώτες του διαφημιστικές καμπάνιες.

Ο Βασίλης Μίχας έχει μιλήσει ανοιχτά για την καταγωγή του.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κυψέλη από Έλληνα πατέρα και Αλβανίδα μητέρα. Οι γονείς μου δεν είχαν σχέση με το επάγγελμα του ηθοποιού. Ο πατέρας μου είναι υδραυλικός και η μητέρα μου είναι φαρμακοποιός. Ποτέ δεν φαντάστηκα τον εαυτό μου ως ηθοποιό. Ημουν ποδοσφαιριστής, φοιτητής μηχανολογίας και στη συνέχεια προπονητής. Παράλληλα με κέρδισε και το μόντελινγκ. Μετά την επιλογή μου να παίξω στην “Επιστροφή” έχω αρχίσει εδώ και περίπου έναν χρόνο μαθήματα υποκριτικής και μετά το τέλος των γυρισμάτων θα συνεχίσω ακόμα πιο εντατικά» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στην Espresso.

Ο ίδιος δηλώνει πρωινός τύπος, αφού το αργότερο μέχρι τις 8 θα έχει σηκωθεί από το κρεβάτι του. Για να παραμένει πάντα σε φόρμα, προσέχει τη διατροφή του, ενώ η γυμναστική βρίσκεται πάντα στο πρόγραμμά του.

Και αν δεν τον έχει δει στη σειρά του ANT1, ο Βασίλης Μίχας είχε κάνει μια guest εμφάνιση στο GNTM, ως επαγγελματίας μοντέλο.

Φέτος θα τον δούμε στη νέα σειρά του star, Έρωτας με διαφορά, δίπλα στη Φαίη Ξυλά.

Λίγα λόγια για τη νέα σειρά…

Η τριανταεννιάχρονη Ζέτα, μητέρα τριών παιδιών, συναντά απροσδόκητα και επεισοδιακά τον έρωτα της ζωής της, στο πρόσωπο του εικοσιτετράχρονου μπάρμαν Κωστή. Οι δυο τους δε συνειδητοποιούν από την αρχή τη διαφορά της ηλικίας τους και όταν ερωτεύονται, προσπαθούν να την αγνοήσουν! Η σχέση τους, όμως, δημιουργεί αναπόφευκτα αλυσιδωτές αντιδράσεις στις δικές τους ζωές, όσο και στις ζωές των γύρω τους.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV