Eurovision 2021: Δεν φαντάζεστε τις σχέση έχει η Στεφανία Λυμπεράκη με τον Στάνκογλου

0
167

Eurovision 2021: Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από τη νέα του συνέντευξη…

Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να ανέβαλε τον μουσικό θεσμό της Eurovision για το 2020, ωστόσο οι ιθύνοντες προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη Eurovision 2021 η οποία δεν θα θυμίζει και πολύ σε εκείνες των περασμένων ετών. Η Ελλάδα θα συμμετέχει με τη νεαρή τραγουδίστρια, Στεφανία Λυμπεράκη. Πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας ήρθε άγνωστη συγγενική σχέση της Στεφανίας με έναν αρκετά γνωστό ηθοποιό.

Ο λόγος για τον Γιάννη Στάνκογλου

Η εκπρόσωπος της Ελλάδος στην Eurovision Στεφανία Λυμπερακάκη είναι ανιψιά σου.

Ναι! Τη γνώρισα φέτος το καλοκαίρι. Όποτε πήγαινα στο χωριό μου στον Έβρο δεν τύγχανε να είναι η Στεφανία εκεί. Μας δόθηκε όμως η δυνατότητα φέτος το καλοκαίρι που και οι δύο ήμασταν την ίδια περίοδο στο χωριό να βρεθούμε, να έρθει στο σπίτι και να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω σε διάφορα θέματα. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με καταπληκτική φωνή και θα πετύχει πράγματα στο μέλλον.

Θυμάμαι μεταξύ άλλων μία ανάρτηση σου στο instagram για την Στεφανία Λυμπερακάκη όπου απάντησες στα επικριτικά σχόλια του ότι επιλέχθηκε να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision ένα κορίτσι που ζει στην Ολλανδία. Ανέφερες μάλιστα ότι οι γονείς της είναι μετανάστες που έφυγαν από τον Έβρο και επέλεξαν να πάνε εκεί προκειμένου να επιβιώσουν.

Ηταν δύσκολα αντίστοιχα τα δικά σου παιδικά χρόνια;

Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Η ζωή μου στα παιδικά μου χρόνια είχε πολλές ιδιαιτερότητες και δυσκολίες. Ο πατέρας μου δούλευε στην οικοδομή, η μητέρα μου σε κλωστοϋφαντουργείο. Εργάζονταν πάρα πολλές ώρες και οι δύο καθημερινά. Χρειάστηκε και εγώ να δουλέψω από μικρός. Πιστεύω ότι όλα αυτά είναι πράγματα τα οποία σε δυναμώνουν. Βλέπεις τη ζωή με άλλο τρόπο και μαθαίνεις να εκτιμάς όσα έχεις.

ΠΗΓΗ: 7 ΜέρεςTV

cat_Eurovision

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV