Συγκλονίζει ο Ουγγαρέζος: «H μητέρα μου “έφυγε” με την εντύπωση ότι παντρεύομαι»

0
150

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε στο σπίτι των Roomies και μίλησε για όλα. Εκείνο που συγκλονίζει όμως είναι η αποκάλυψη ότι την περίοδο που η μητέρα του πάλευε με την αρρώστια της, δεν της είπε ποτέ ότι είχε χωρίσει από την Ιλένια Ουίλιαμς. 

Η ιστορία με την μητέρα του αλλά και η παραδοχή της ματαιοδοξίας του ήταν από τα πρώτα λόγια του γνωστού παρουσιαστή ο οποίος για πρώτη φορά αναφέρθηκε δημόσια στη μητέρα του μετά τον θάνατό της.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε σε εκείνη, εξηγώντας πως η μητέρα του ήταν πολύ του δόγματος “τι θα πει ο κόσμος” και αυτό ήταν κάτι που δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι δεν διστάζει να πει δημόσια ακόμα και συγνώμη αν νιώθει ότι έχει ενοχλήσει ή στενοχωρήσει κάποιον. Όταν ρωτήθηκε από τις Roomies για κάτι που θυμάται πως έκανε και ζήτησε δημόσια συγνώμη, εκείνος είπε ότι τον πρώτο καιρό που είχε χωρίσει από τη Νάντια Μπουλέ, στην αρχή του είχε βγει μία πικρία και επειδή είχε εκφραστεί για εκείνη δημόσια με έντονο τρόπο, αργότερα, ζήτησε συγνώμη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επίσης αναφέρθηκε και στον τρόπο που διαχειρίστηκε το μεγάλο πένθος του όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα του.

Δείτε τη δημόσια εξομολόγηση του παρουσιαστή:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV