Τσιμτσιλή: Η αιτία των καβγάδων της με τον Σοφό και το τέταρτο παιδί!

0
121

Η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην εκπομπή της Happy Day, στη συνεργασία της με τους ανθρώπους που είναι στο πάνελ της, για τους οποίους μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Δήμο Βερίκιο τονίζοντας πως είναι από τους ανθρώπους που δίνει αφορμές για να πιαστείς σε καβγά μαζί του, όμως έχει καταφέρει μετά από χρόνια να έχει κοινούς κώδικες επικοινωνίας μαζί του.

Η ίδια όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα της απόκτησης ακόμη ενός παιδιού, παραδέχτηκε ότι δεν αντέχει σωματικά για μία τέτοια προοπτική όμως τόνισε ότι δεν λέει απόλυτα όχι και θα μπορούσε να το σκεφτεί για να γίνει κάτι τέτοιο σε δύο με τρία χρόνια από τώρα.

Επίσης, η παρουσιάστρια αποκάλυψε και τον κυριότερο λόγο των καβγάδων της με τον άνδρα της Θέμη Σοφό. Ποιος είναι αυτός;

Το γεγονός ότι όταν τον παίρνει τηλέφωνο το βράδυ για να δει αν επιστρέφει σπίτι εκείνος της λέει πως μόλις ξεκινάει από το γραφείο αλλά τον ξανακαλεί στο τηλέφωνο μία ώρα μετά και εκείνος συνεχίζει να είναι στο γραφείο.

Η Σταματίνα επίσης αποκάλυψε και το ανεκπλήρωτο όνειρό της που θα ήθελε κάποτε να γίνεται πραγματικότητα. Δείτε το βίντεο με όλα όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV