Αποκλειστικό: Τραϊάνα Ανανία για Κιμούλη: «Όλος ο καλλιτεχνικός χώρος το γνώριζε»

0
196

Η Τραϊάνα Ανανία μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv και έκανε δηλώσεις σχετικά με το φλέγον θέμα των ημερών σχετικά με την Ζέτα Δούκα, η οποία υπέστη σωματική, ψυχολογική και λεκτική βία από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη.

Η ηθοποιός, Ζέτα Δούκα καλεσμένη το πρωί της Τρίτης (26/1) στην εκπομπή Πάμε Δανάη αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα ψυχολογικής, σωματικής και λεκτικής βίας από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στη θεατρική παράσταση “Closer” τη σεζόν 2008 – 2009.

Η Τραϊάνα Ανανία μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για όλα όσα ειπώθηκαν από την κατάθεση ψυχής και τις αποκαλύψεις της Ζέτας Δούκα.

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv: «Ευχαριστούμε την Ζέτα και όλους όσους μίλησαν. Ήταν κάτι που όλος ο καλλιτεχνικός χώρος το γνώριζε αλλά κανείς δεν είχε το κουράγιο να βγει να το πει.».

Η Τραϊάνα Ανανία, χθες (26/1) δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δυο ιστορίες για το γεγονός αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, έκανε ένα repost της Κατερίνας Γερονικολού κι έγραψε: «Από τον Οθέλλο στον Οθέλλο Κιμούλη. Ευχαριστώ το σύμπαν και το κάρμα το δίκαιο» και το δεύτερο post στο οποίο απεικονίζεται η Ζέτα Δούκα, γράφοντας «Ευχαριστούμε Ζέτα Δούκα».

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV