Κάτια Ταραμπάνκο: Η σοκαριστική αποκάλυψη για τα κιλά που έχασε στο Survivor

0
132

Η πανέμορφη πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης και μεγάλη νικήτρια του δεύτερου κύκλου του GNTM μίλησε για όλα. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το πολυσυζητημένο σακουλάκι με ρύζι για το οποίο κατηγορήθηκε από τους συμπαίκτες της μίλησε με κάθε ειλικρίνεια για το θέμα, αφήνοντας αιχμές για απαράδεκτες συμπεριφορές ανθρώπων γύρω της.

Η Κάτια Ταραμπάνκο επίσης δεν έκρυψε ότι λόγω αφαγίας έχασε πάρα πολλά κιλά μέσα στο διάστημα που παρέμεινε στο παιχνίδι. Όπως αποκάλυψε, έφυγε από την Ελλάδα για τον Άγιο Δομίνικο, ζύγιζε 52 κιλά αλλά όταν επέστρεψε μετά την οικειοθελή αποχώρησή της, ήταν μόλις… 48.

Η όμορφη πρώην παίκτρια του Survivor επίσης αναφέρθηκε και στον σύντροφό της Κώστα Χωρινό μιλώντας για τον τρόπο που ο ίδιος αντιμετώπισε την όλη περιπέτειά της στο ριάλιτι επιβίωσης: «Όταν του είπα ότι θα πάω στο Survivor, μου είπε “πήγαινε”. Τα συζητήσαμε, τα βάλαμε κάτω και μου είπε πως και εκείνος θα πήγαινε. Κοντεύουμε έναν χρόνο μαζί. Μένουμε και μαζί. Όταν γύρισα μου είπε πως αν δεν επικοινωνούσε μαζί μου σε μια εβδομάδα θα ερχόταν με αεροπλάνο να με πάρει. Είχε αγχωθεί για την εικόνα μου».

Η Κάτια επίσης δεν έκρυψε ότι μικρή βίωσε τον ρατσισμό λόγω της καταγωγής ενώ αναφέρθηκε και στον μεγαλύτερο αδελφό της, λέγοντας πως δεν μιλάει τόσο καλά όπως η ίδια τα ελληνικά.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η όμορφη Κάτια στη συνέντευξή της:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV