Ράντου: Επιστρέφει μετά από χρόνια στην TV! Όσα αποκάλυψε για τη σειρά που θα τη δούμε

0
139

Ελένη Ράντου: «Χάρηκα που η σειρά δεν είναι format  κάποιας ξένης ιδέας»

Η Ελένη Ράντου επιστρέφει στην τηλεόραση με τη σειρά «Ζακέτα να πάρεις» της ΕΡΤ, με κεντρικό θέμα την πολυσυζητημένη σχέση μάνας-γιου, και συμπρωταγωνίστριες τις Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της αποκάλυψε τον λόγο που δέχθηκε τη συγκεκριμένη πρόταση, ενώ αναφέρθηκε και στην ηρωίδα που θα υποδυθεί.

Ποιο ήταν το έναυσμα για να απαντήσετε θετικά στην πρόταση να πρωταγωνιστήσετε στη σειρά «Ζακέτα να πάρεις»;

Κακά τα ψέματα. Για όλα φταίει η καραντίνα που με απέκλεισε από τις θεατρικές υποχρεώσεις. Έτσι βρήκα το περασμένο καλοκαίρι το χρόνο να διαβάσω το σενάριο του Νίκου Μήτσα και να χαρώ που η σειρά δεν είναι format κάποιας ξένης ιδέας, να απολαύσω ωραίους χαρακτήρες που με έκαναν και από το χαρτί ακόμα να γελάσω, να μιλήσω, στη συνέχεια, με τον Αντώνη Αγγελόπουλο που το σκηνοθετεί και εμπιστεύομαι την αισθητική, την αφοσίωση και τη γνώση του, και τέλος να εκτιμήσω το ζεστό ενδιαφέρον της ΕΡΤ, γιατί κάθε δουλειά χρειάζεται ένα περιβάλλον που να είναι γόνιμο για να μπορέσει να πετύχει το στόχο της.

Μιλήστε μας για την ηρωίδα που πρόκειται να υποδυθείτε.

Η σειρά αφορά τρεις μαμάδες, κολλητές φίλες, που κατεβαίνουν από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα να επισκεφτούν τα παιδιά τους. Τελικά όμως, ουδέν μονιμότερον του προσωρινού… Η δική μου ηρωίδα, η Φούλη, είναι λαϊκή τραγουδίστρια σε επαρχιακά μαγαζιά, που πλέον έχει αποσυρθεί. Η αγάπη της για το λαϊκό τραγούδι τη φέρνει σε μεγάλη κόντρα με τη νύφη της, που λατρεύει την όπερα και τη θεωρεί κακή επιρροή και ελαφρώς ανεπιθύμητη. Η Φούλη δεν είναι υπερποστατευτική. Έχει ένα γιο που σχεδόν ντρέπεται για αυτήν. Και κάπως έτσι… με τον ερχομό της αρχίζουν οι συγκρούσεις.

Τριάντα ένα χρόνια μετά το «Σταύρωση χωρίς ανάσταση», την τελευταία τηλεοπτική συμμετοχή σας στην ΕΡΤ, πώς αισθάνεστε που επιστρέφετε στη Δημόσια Τηλεόραση;

Από την αρχή της τηλεοπτικής χρονιάς, βλέποντας την προσπάθεια που γίνεται φέτος στην ΕΡΤ και την ποιότητα στις δουλειές που είχαν προγραμματιστεί, τηλεφώνησα στον Νίνο Ελματζίογλου, πολύ αγαπημένο συνεργάτη από τα παλιά, θέλοντας να του εκφράσω τον ενθουσιασμό μου για το άνοιγμα του κρατικού καναλιού στην ελληνική μυθοπλασία. Η «Ζακέτα» τότε ήταν σε συζητήσεις με άλλο κανάλι, οπότε δεν υπήρχε καμία σκέψη συνεργασίας. Όταν οι εξελίξεις έφεραν τη σειρά στην ΕΡΤ, δέχτηκα την πιο ευχάριστη έκπληξη. Από την ΕΡΤ ξεκίνησα με το «Ουράνιο τόξο» του Βασίλη Γεωργιάδη και νιώθω καλά που είμαι ξανά στο δυναμικό της, σε μια στιγμή μάλιστα που προσπαθεί πάλι να ανοιχτεί στην κοινωνία, όπως της αξίζει, είπε στο 7 Μέρες TV.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV