Τρικαλιώτη: «Υπάρχουν καταγγελίες που δεν ήξερα και με άφησαν με το στόμα ανοιχτό»

0
145

Σε μορφή χιονοστιβάδας οι καταγγελίες στο χώρο του θεάματος.

Μετά τις τελευταίες καταγγελίες από την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη Λένα Δροσάκη, οι οποίες κατήγγειλαν γνωστό ηθοποιό για αντισυναδελφική συμπεριφορά που προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπεια, η Πέγκυ Τρικαλιώτη παίρνει θέση.

Η ηθοποιός μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram στέλνει μήνυμα στήριξης ενώ όπως περιγράφει κάποιες από αυτές τις πράξεις δεν τις γνώριζε και την άφησαν με το στόμα ανοιχτό.

«Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν καταγγελίες από φίλες συναδέλφους για πράξεις που ήξερα καλά, αλλά και για πράξεις που δεν ήξερα και με άφησαν με το στόμα ανοιχτό…καταλαβαίνω πως ακόμα έχουμε να δούμε και να ακούσουμε πολλά…όπως και να είναι, ότι και να γίνει….ας λυτρωθούμε από όλο αυτό κάποια στιγμή….γιατί το θέατρο είναι μαγεία είναι ένωση…..όχι φόβος και διαχωρισμός!

Είμαστε δίπλα στις γυναίκες και στους άντρες που θέλουν να μιλήσουν. Είμαστε εδώ με σεβασμό και αλληλεγγύη με εσάς που ανεχτήκατε τέτοιες συμπεριφορές και υποφέρατε τόσο καιρό στην σιωπή. Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε με όλα αυτά και να δημιουργήσουμε την κοινωνία που χρόνια τώρα μέσω της τέχνης οραματιζόμαστε. Μια κοινωνία ισότητας δικαιοσύνης σεβασμού και παιδείας. Μη φοβάστε! Είμαστε όλοι μαζί! #eimasteoloimazi», σημείωσε η ίδια.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV