Αναστασία Παντούση: «Σε μια σχέση παθιάζομαι, δεν μου αρέσουν τα μέτρια και τα χλιαρά πράγματα»

0
181

Η Αναστασία Παντούση συμμετέχει φέτος στη σειρά του MEGA Έξαψη και σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για όλους και για όλα.

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε και για το πώς είναι όταν βρίσκεται σε σχέση και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως είναι γυναίκα που παθιάζεται.

Η Κλαίρη ερωτεύεται παράφορα τον Αλέξανδρο και φτάνουν στο σημείο να διαλύσουν και οι δύο τους γάμους τους για να είναι μαζί. Μπορείς, να φανταστείς τον εαυτό σου στη θέση της;

Δεν μου έχει τύχει. Αλλά βλέποντας γύρω μου διαπιστώνω ότι ο έρωτας είναι κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις, ούτε να του βάλεις κανόνες. Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα μπροστά σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα.Έχω πάντα δεύτερες σκέψεις και, ευτυχώς ή δυστυχώς, αναλύω πολύ τα πράγματα πριν πάρω μια απόφαση. Χρειάζομαι τον χρόνο μου για να μπω σε μια σχέση και σίγουρα θα χρειαζόμουν πολύ περισσότερο για να διαλύσω κάτι και να μπω σε κάτι καινούριο.

Σου έχει συμβεί ποτέ να είσαι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση;

Όχι! Εκτός κι αν με απάτησαν κάποια στιγμή και δεν το έμαθα ποτέ. Δεν το νομίζω. Ξέρω ότι δεν θα έπρεπε να λέω μεγάλα λόγια, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δεν υπήρξα τρίτο πρόσωπο.

Έχεις ερωτευτεί ποτέ κεραυνοβόλα;

Όχι. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ μέχρι τώρα να δω τον άλλο απέναντι και να πω «είναι ο έρωτας της ζωής μου». Στις σχέσεις που είχα μέχρι τώρα υπήρξε πρώτα μια επαφή, κάναμε παρέα και μετά αυτό εξελισσόταν σε κάτι άλλο. Αυτό το «μπαμ και κάτω» δεν το έχω πάθει. Παρ’ όλα αυτά, όταν μπω σε μια σχέση, θα παθιαστώ. Δεν μου αρέσουν τα μέτρια και τα χλιαρά πράγματα. Ή θα τα δώσω όλα ή δεν θα κάνω τίποτα. Στον έρωτα, ακόμα κι αν έχω φάει τα μούτρα μου, τα δίνω όλα, γιατί το συναίσθημα πάει πάντα μπροστά.

Είσαι σε σχέση αυτή την περίοδο;

Όχι. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου είμαι μόνη μου.

Ήταν εύκολο για εσένα να γυρίσεις στην εργένικη ζωή ύστερα από μια μακροχρόνια σχέση;

Ήταν μια μακροχρόνια σχέοη μεγάλης αγάπης. Κάθε χωρισμός έχει τα καλά του και τα κακά του. Για να πάρει την απόφαση ένα ζευγάρι να χωρίσει, πάει να πει ότι βλέπει ότι δεν πήγαινε παρακάτω. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι είμαι καλά αυτή τη στιγμή.

Είσαι έτοιμη για μια καινούρια σχέση;

Ό,τι είναι να έρθει θα έρθει, είπε η Αναστασία Παντούση στο περιοδικό ok!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV