Ιωάννα Μαυρέα: Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να επιστρέψει στην tv

0
141

H Ιωάννα Μαυρέα φέτος βρίσκεται στον ANT1 και στη νέα κωμική σειρά, Η Φαμίλια. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την τηλεοπτική της πορεία, αλλά και για τους λόγους που αποφάσισε να πει το μεγάλο “Ναι” στην πρόταση για τη σειρά.

Προτιμάτε να μιλάτε με το έργο σας. Είστε αθόρυβη σε προσωπικό επίπεδο. Είναι επιλογή ή είστε εκ φύσεως χαμηλών τόνων;

«Νομίζω ότι με αυτό που είμαστε με αυτό και πορευόμαστε, θέλω οι άνθρωποι να χαίρονται με τη δουλειά μου. Δεν νιώθω ότι έχω να πω κάτι σημαντικό εκτός θεάτρου και δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται κάποιος για τη ζωή μου γενικότερα.

Έχετε έντονη καλλιτεχνική παρουσία στο θέατρο. Μια ηθοποιός του δικού σας βεληνεκούς ίσως να μην ενέδιδε στην τηλεόραση. Ποιο είναι το κριτήριο για να αποδεχτείτε μια πρόταση;

«Με ενδιαφέρουν οι καλές δουλειές όπου κι αν είναι αυτές. Οι συνεργάτες και το κείμενο είναι πάντα τα βασικά κριτήρια».

Στους ρόλους που υποδύεστε κάνετε το κοινό να ξεχνά ότι βλέπει μια ηθοποιό. Για εκείνο είστε ο ρόλος Το εκλαμβάνετε αυτό;

«Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Προσπαθώ να είμαι συνεπής σε αυτό που μου δίνεται. Μακάρι αυτό να πετυχαίνει. Πάντως το κάνω πάντα με κέφι.

Τι σας γοήτευσε στη «Φαμίλια» κι ενδώσατε σε αυτή την τηλεοπτική πρόταση;

«Το βασικό κίνητρο ήταν οι συνεργάτες και στη συνέχεια μου άρεσε το κείμενο. Υπήρχε και ο χρόνος λόγω της γενικότερης κατάστασης, οπότε όλα ήταν θετικά».

Όταν «πρωτοσυναντηθήκατε» με την Τζο ποια ήταν η πρώτη σας εντύπωση;

«Είναι μια γυναίκα γνωστή. Έχω έρθει σε επαφή με τέτοιους τύπους γυναικών, οπότε ήταν μάλλον γνώριμη περίπτωση. Γελάω μαζί της. Άλλες φορές προσπαθώ να την καταλάβω κι άλλες συμφωνώ μαζί της».

Είναι δυναμική, χειριστική και επικριτική ή αυτή είναι μια εικόνα που θέλει να βγάλει προς τα έξω και αποτελεί την άμυνα της;

«Νομίζω πως σ’ αυτές τις περιπτώσεις η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Σίγουρα είναι και άμυνα αλλά συνήθως πολεμάμε μετά όπλα που έχουμε από τον χαρακτήρα μας. Και στο τέλος το αποτέλεσμα μετράει».

Γιατί δεν συμπαθεί τον γαμπρό της τον Γιάννη;

«Μάλλον επειδή είναι γαμπρός της. Απλά. θεωρεί ότι είναι υποχρεωμένη να είναι απέναντι του και όχι δίπλα του. Νιώθει ότι δεν άξιζε στην κόρη της αλλά δεν ξέρω αν θα θεωρούσε κάποιον αντάξιο της».

Πιστεύει ότι π κόρη της είναι «κελεπούρι» και θα μπορούσε να βρει καλύτερα γαμπρό;

«Το… κελεπούρι με γράμματα κεφαλαίο. Αλλά μάλ­λον όλες οι μανάδες έχουν αυτή την αίσθηση για τα παιδιά τους».

Πηγή: ΤV-24

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV