Big Brother: Τι κάνουν σήμερα οι παίκτες λίγο καιρό μετά το τέλος του ριάλιτι;

0
183

Big Brother: Δεν έχει περάσει πολύς καιρός μετά το τέλος του ριάλιτι του ΣΚΑΙ κι όμως ήδη ο κάθε παίκτης έχει πάρει τον δρόμο του.

Κάποιοι παίκτες έχουν καταφέρει να γίνονται μέχρι και σήμερα θέμα συζήτησης και να βρίσκονται στην επικαιρότητα, κάποιοι έχουν ξεχαστεί, ενώ κάποιοι έχουν κάνει αυτό που λέμε «το βήμα παρακάτω».

Άννα- Μαρία Ψυχαράκη

Η Άννα- Μαρία Ψυχαράκη, η μεγάλη νικήτρια του Big Brother, έκανε κάποιες τηλεοπτικές εμφανίσεις, ωστόσο, μετά το τέλους του ριάλιτι θέλησε να ξεκουραστεί και να αποφορτιστεί. Τα stories μέσα από το γραφείο της Κρητικιάς δικηγόρου έδιναν και έπαιρναν και η Άννα Μαρία δήλωσε πως θέλει να κάτσει να διαβάσει όλα τα μηνύματα των fan της, γιατί ήταν εκείνοι που την στήριξαν, την αγάπησαν και την ανέδειξαν νικήτρια. Πολλοί παίκτες του Big Brother, σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr, θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί της, όμως, δεν έχουν καταφέρει ακόμα να τη βρουν! Παρόλα αυτά εκείνη στέλνει τη θετική της ενέργεια μέσα από τα social media.

Instagram: 53,5k

Χρήστος και Παναγιώτης Βαρουξής

Τα αδέρφια Βαρουξή είχαν απασχολήσει πολύ! Μετά το τέλος του ριάλιτι έκαναν κάποιες δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή που σχολιάστηκαν πάρα πολύ άσχημα, ενώ δεν έχουν σταματήσει να κάνουν αναρτήσεις στα social media.

Instagram Παναγιώτη: 40.1k
Instagram Χρήστου: 32,8k

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή ή αλλιώς Ντίντι ως λάτρης των social media δεν σταματά επίσης να κάνει αναρτήσεις και στόρι ενώ έχει φωτογραφηθεί ολόγυμνη αλλά και με μπανάνες!
Instagram: 32.1k

Σοφία Δανέζη – Δημήτρης Κεχαγιάς

Η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς «κόλλησαν» μέσα στο παιχνίδι και συνεχίζουν να κάνουν παρέα κι εκτός σπιτιού. Πολλοί τους θέλουν ζευγάρι, εκείνοι όμως διαψεύδουν τις φήμες. Οι δύο παίκτες του Big Brother μέχρι και πριν από λίγες ημέρες, έκαναν κάποιες τηλεοπτικές εμφανίσεις, με τη Σοφία Δανέζη να εμφανίζεται στην εκπομπή Ευτυχείτε, ενώ τους είδαμε μαζί και στο After Dark. Αξίζει να σημειωθεί πως είχε ακουστεί το όνομα του Δημήτρη Κεχαγιά και για το Survivor, κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη, τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

Instagram Σοφίας: 62,6k
Instagram Δημήτρη: 30.7k

Χριστίνα Ορφανίδου

Το όνομα της Χριστίνας Ορφανίδου, είχε επίσης ακουστεί για το Survivor. Την είχαμε δει μάλιστα να ποζάρει και έξω από τα Ολυμπιακά Κέντρα Γαλατσίου, όπου και γίνονταν τα κάστινγκ για το ριάλιτι. Ούτε αυτή όμως μπήκε στο παιχνίδι!

Instagram: 74,9k

Ζακ Ιωαννίδης

Ο Ζακ Ιωαννίδης είχε δηλώσει πως εργάζεται ως personal trainer. Και αυτό συνεχίζει να κάνει ενώ δεν έχει σταματήσει να ποστάρει στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο την ώρα που γυμνάζεται!
Instagram: 17,3k

Ράνια Καραγιάννη

Η Ράνια Καραγιάννη μετά το παιχνίδι χώρισε από τον σύντροφό της και δεν έχει σταματήσει να ποστάρει φωτογραφίες, στις οποίες είναι αγνώριστη λόγω των φίλτρων και της επεξεργασίας.

Instagram: 32,3k

Νικόλας Παπαπαύλου

Ο Νικόλας Παπαπαύλου είναι ο πρώτος παίκτης του Big Brother που κάνει τη δική του τηλεοπτική εκπομπή. Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, ο Νικόλας, παρουσιάζει τη δική του εβδομαδιαία ψυχαγωγική εκπομπή, διαδραστική με τον κόσμο, η οποία προβάλλεται κάθε Τρίτη 11:00 το βράδυ και κάθε Τετάρτη 8:00 το πρωί σε επανάληψη μέσα από τη συχνότητα του HIGH. Η εκπομπή λέγεται “high on the road με τον Νικόλα Παπαπαύλου”. Δεν έχετε παρά να τον δείτε στο γυαλί!

Instagram: 46,6k

Χρήστος Μακρίδης

Ο Χρήστος Μακρίδης είναι από τους παίκτες του Big Brother με τους λιγότερους followers στο Instagram. Ίσως βέβαια παίζει ρόλο το γεγονός ότι δεν είχε λογαριασμό όταν μπήκε στο παιχνίδι και έφτιαξε το official account του όταν βγήκε! Μετά το παιχνίδι, τα social media έχουν γίνει η αγαπημένη του συνήθεια και δεν σταματά να κάνει αναρτήσεις. Ανεβάζει φωτογραφίες του και συνήθως τις συνοδεύει με λεζάντες του τύπου: «Καλό μήνα, με αγάπη ο αντιδήμαρχός σας».

Instagram: 6.651

Δημήτρης Πυργίδης

Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, όμως ο Δημήτρης Πυργίδης είναι από τους παίκτες που κατάφεραν να αποκτήσουν τους περισσότερους followers στο Instagram. Μετά το παιχνίδι, δεν σταματά να κάνει αναρτήσεις στο προφίλ του και να αναπολεί στιγμές από το Big Brother. Ο covid-19 δεν του επιτρέπει να κάνει πολλά πράγματα κι έτσι είναι πολύ ενεργός στα social media.

Instagram: 92,5k

Γρηγόρης Τσεκούρας

Ο Γρηγόρης Τσεκούρας, είναι απόφοιτος Πολυτεχνείου και διατηρεί το δικό του γραφείο στη Μύκονο. Είναι κοινωνικός, δυναμικός και δραστήριος και λόγω κορονοϊού σίγουρα δεν μπορεί να κάνει όλα όσα θα ήθελε. Μέχρι να περάσει η πανδημία, ο Γρηγόρης ποστάρει στα social media φωτογραφίες του, ενώ στις τελευταίες του αναρτήσεις τον είδαμε να ποζάρει… ημίγυμνος, κάνοντας το γυναικείο κοινό του να παραμιλά!
Instagram: 17,9k

Γενικότερα, όλοι τους πλέον ασχολούνται με τα social media καθώς το παιχνίδι τους έκανε ιδιαίτερα αναγνωρίσιμους. Άλλωστε και με τον κορονοϊό είναι λίγο δύσκολο να προχωρήσουν, να υλοποιήσουν τις σκέψεις και τα σχέδιά τους και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα!

Πόσους followers έχουν στο Instagram οι υπόλοιποι παίκτες του Big Brother:Jay Prodan: 16kΡαμόνα Μοροσάνου: 77.3kΝίκος Ζέκος: 810Βασιλική Χάνου: 1094Βλαδίμηρος Νικολά: 13.5kΘέμης Κανέλος 62,8kΡαΐσα Κόντι: 16.5k

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV