Σάσα Μπάστα: Με δάκρυα στα μάτια λέει ότι ο αδελφός της σώθηκε χάρη στον Άγιο Εφραίμ

0
147

Η Σάσα Μπάστα συγκλονίζει με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο facebook.Με δάκρυα στα μάτια λέει ότι ο αδελφός της σώθηκε χάρη τον Άγιο Εφραίμ!

Στο βίντεο η γνωστή τραγουδίστρια με δάκρυα στα μάτια, περιγράφει τον Γολγοθά που έζησε τον περασμένο Αύγουστο όταν ο αδελφός της βρέθηκε στην εντατική και οι γιατροί της είπαν ότι δεν έχει καμία ελπίδα για να ζήσει.

Η Σάσα δείχνει στην κάμερα φωτογραφία με τον αδελφό της στην εντατική και η φωνή της σπάει από τη συγκίνηση…

Η τραγουδίστρια όπως είπε έχασε 12 κιλά μέσα σε ένα μήνα και όπως ισχυρίστηκε κάνοντας τάμα στον Άγιο Εφραίμ, ο αδελφός της εκεί που ήταν να φύγει… άρχισε να καλυτερεύει!

Η Σάσα Μπάστα εξομολογείται για πρώτη φορά το θαύμα που έζησε τον Αύγουστο του 2020 με τον αδερφό της. Ο Άγιος Εφραίμ εκεί που δεν υπήρχε καμία ελπίδα σύμφωνα με τα λεγόμενα των ιατρών, έκανε το θαύμα του και σήμερα χαίρει άκρας υγείας.

Η Σάσα με δάκρυα στα μάτια λέει πως ανέβηκε με τα γόνατα στο Μοναστήρι και την άλλη μέρα της είπαν ότι ο αδελφός της βγήκε από την καταστολή.

Να επισημάνουμε ότι αδερφός της άνοιξε τα μάτια του 14 Σεπτέμβριου, ημέρα του Τιμίου Σταυρού και η μέρα που γεννήθηκε ο Άγιος Εφραίμ.

Δείτε το σχετικό βίντεο!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV