Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ξεσπά: «Το σύστημα είναι άρρωστο»

0
135

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μέσα από ένα post του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξέσπασε, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «το σύστημα είναι άρρωστο».

Ο γνωστός ηθοποιός επηρεασμένος από τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου τις τελευταίες μέρες, με ένα βίντεο ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έγραψε κάποια λόγια μέσα από την καρδιά του!

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μοιράστηκε τις σκέψεις του με τους διαδικτυακούς του φίλους και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Όλος ο πολιτισμένος κόσμος, ο κόσμος της υπερκατανάλωσης είναι βασισμένος πάνω σε ένα ψέμα. Χτίσαμε ένα κόσμο που η βάση του δεν είναι η Αλήθεια. Και τώρα η Αλήθεια δεν κρύβεται πια. Επιτέλους! Οι περισσότεροι από εμάς Ξεχάσαμε τη σύνδεσή μας με το Θείο, ξεχάσαμε τη σύνδεση μας με τη Γη, ξεχάσαμε την σύνδεση μας ο ένας με τον άλλον.

Τόσοι άνθρωποι πάσχουν από κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, χρόνιες αρρώστιες, αυτοάνοσα, βίαιες συμπεριφορές, ρατσισμό , επειδή η κοινωνία μας είναι άρρωστη. Αν σκεφτούμε τις ρίζες μας, οι άνθρωποι είμαστε μια φυλή.

Είμαστε οργανισμός που χρειάζεται κοινωνία. Χρειαζόμαστε ένας τον άλλον. Σαν τον αέρα που Αναπνέουμε. Αλλά εμείς χτίσαμε τοίχους, ιδέες της ατομικότητας. Τεράστιους Εγωισμούς. Ο καθένας να παλεύει μόνος του, και αυτό μας έκανε μεγάλη ζημιά. Δεν είσαι τρελός Δεν είσαι άρρωστος. Το σύστημα είναι άρρωστο.

Ας ανοίξουμε τις καρδιές στην αγάπη. Ας κοιτάξουμε ο ένας τον άλλον στα μάτια (Ξεκινάμε πάντα με τους ανθρώπους που έχουμε στο άμεσο μας περιβάλλον). Ας μη φοβηθούμε να νιώσουμε τις καρδιές μας, τα συναισθήματά μας, ας μη φοβηθούμε να μιλήσουμε ο ένας στον άλλον. Επιτέλους. Όλες οι σχέσεις ας βασίζονται πάνω στην Αλήθεια της καρδιάς Ας μη φοβηθούμε να χτίσουμε καινούργια κοινωνία βασισμένη στην Καρδιά, στην Αγάπη.».

Δείτε το post του ηθοποιού.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV