Η οργισμένη απάντηση του Σκουρολιάκου στην Υπουργό Πολιτισμού για την εμπλοκή του στο θέμα Λιγνάδη!

0
134

Ο Πάνος Σκουρολιάκος, του οποίου το όνομα αναφέρθηκε από την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη σε πρόσφατες δηλώσεις της για το μείζον θέμα που έχει ως πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λιγνάδη, μίλησε στο Έλα Χαμογέλα και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του. 

Ως τομεάρχης Πολισμού του ΣΥΡΙΖΑ, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε σε όσα του καταλόγισε η Λίνα Μενδώνη για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Γιατί ούτε λίγο ούτε πολύ, η Υπουργός Πολιτισμού άφησε αιχμές πως ο Πάνος Σκουρολιάκος ήξερε τη δράση του αλλά δεν μιλούσε. Επίσης, η υπουργός Πολιτισμού είπε για τον Πάνο Σκουρολιάκο πως ίσως γνώριζε «για τον βίο και πολιτεία του κ. Λιγνάδη από κουτσομπολιά και φήμες και το απέκρυπτε».

Ο Πάνος Σκουρολιάκος είπε χαρακτηριστικά για το όλο θέμα στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα:

“Απάντησα στην κυρία Λίνα Μενδώνη, ότι τη δουλειά μου δεν την κάνω με φήμες και κουτσομπολιά. Δεν διόρισα εγώ τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ακούμε χιλιάδες πράγματα καθημερινά. Μακάρι να μπορούσαμε να πάμε στον εισαγγελέα”, τόνισε ο γνωστός πολιτικός και ηθοποιός για το θέμα και συνέχισε:

“Αυτός που πήρε την απόφαση να διορίσει τον κ. Λιγνάδη στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στο Εθνικό πρέπει να απαντήσει. Και ο πολιτικός προϊστάμενος της κ. Μενδώνη. “Η Λίνα Μενδώνη, διόρισε τον κ. Λιγνάδη πίσω από μια κλειστή πόρτα”.

Δείτε τις δηλώσεις του στο παραπάνω βίντεο:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV