Battle of the couples: Παίκτρια του The Bachelor δήλωσε συμμετοχή αλλά το μετάνιωσε!

0
138

The Bachelor: Πρώην παίκτρια του ριάλιτι του ALPHA παραχώρησε συνέντευξη σε εφημερίδα και μίλησε για όλους και για όλα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως θα πήγαινε άνετα στο Battle of the couples, το οποίο μάλιστα θα παρουσιάζει και ο Παναγιώτης Βασιλάκος, αλλά άλλαξε γνώμη και εξήγησε τους λόγους.

Ο λόγος φυσικά για την «38χρονη» Έλενα Μπάση.

Αντιμετώπισες με χιούμορ τα σχόλια για την ηλικία σου. Άλλη στη θέση σου μπορεί να μιλούσε και για bullying.

Αν ήμουν πιο ευαίσθητη ή πιο ανώριμη, αν το μυαλό μου ήταν «κλειστό» και δεν είχα ταξιδέψει, μπορεί και να είχα στενοχωρηθεί. Εγώ γελάω με το επίπεδο και τις αντιλήψεις κάποιων ανθρώπων. Δεν μπορώ να θυμώσω. Θυμώνω μόνο με σοβαρά πράγματα πια. Δεν είμαι τόσο μυγιάγγιχτη.

Στο «Bachelor» πήγες για να βρεις σύντροφο ή για λόγους δημοσιότητας;

Η πρώτη μου σκέψη ήταν η δημοσιότητα, γιατί τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά κατάλαβα ότι για να πας λίγο μπροστά, πρέπει να περάσεις πρώτα από ένα reality ή να προβληθείς μέσα από μια σχέση. Εγώ δεν επέλεξα ποτέ να τα φτιάξω με κάποιον γνωστό για να βγω μπροστά, οπότε μόλις έτυχε το reality, είπα «γιατί όχι;». Και ναι, πήγα free, οπότε θα μπορούσα και να ερωτευτώ.

Χάρηκες που κέρδισε η Νικολέττα την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου;

Αφού δεν κέρδισα εγώ, χάρηκα που κέρδισε η Νικολέττα. Η αλήθεια είναι πως δεν το πάλεψα πολύ. Κατάλαβα τι έπρεπε να κάνω, αλλά κάποια στιγμή βλέπεις πως είναι και θέμα χημείας. Στο μεταξύ, ήρθα και πολύ κοντά με τη Νικόλ και έβλεπα πόσο ερωτευμένη είναι. Καμιά φορά το βλέπεις ότι δεν έχεις και πολλά περιθώρια. Εγώ, έτσι κι αλλιώς, έχω ζήσει έντονα τη ζωή μου, αυτή είναι μικρό κορίτσι. Είπα «Ελενα, δώσε τόπο στα νιάτα!».

Πιστεύεις ότι θα κρατήσει αυτός ο έρωτας; Τι σου λέει το ένστικτό σου;

Επειδή έχω πολύ ισχυρό ένστικτο, μου λέει ότι δεν θα κρατήσει. Εύχομαι, όμως, να διαψευσθώ, επειδή είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος κι έχω πολύ όμορφα συναισθήματα και για τα δύο αυτά παιδιά.

Πώς σου φαίνεται που ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα παρουσιάσει το «Battle of the couples»;

Oταν ήμασταν στο παιχνίδι, του είχα πει πως είναι γεννημένος για πολλά πράγματα, από παρουσίαση εκπομπής μέχρι ταινία στο Hollywood. Έχει άστρο! Ήμουν σίγουρη ότι θα ερχόταν μια καλή πρόταση πολύ σύντομα. Πιστεύω πως θα είναι παραπάνω καλός από αυτό που περιμένει ο κόσμος.

Εσύ θα πήγαινες σ’ ένα reality μαζί με τον σύντροφό σου;

Θα σου δώσω είδηση τώρα: ήταν να μπω στο «Battle of the couples», θα πήγαινα με τον άνθρωπό μου, με τον οποίο είχαμε χωρίσει και τα ξαναβρήκαμε πρόσφατα, αλλά τελικά δεν γινόταν, γιατί έμαθα ότι το παιχνίδι θέλει πολύ καλή φυσική κατάσταση, που εγώ δεν έχω αυτή τη στιγμή, είπε η Έλενα Μπάση στην Espresso.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV