Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Στην Ελλάδα του 2021 πολλά πράγματα καταρρίπτονται»

0
144

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του, ανέφερε επίσης ποια είναι τα στοιχεία της σειράς που κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό.

Τι συναισθήματα σας γεννά ο φετινός πρωταγωνιστικός ρόλος στη «Φαμίλια»;

Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό που ζω φέτος. Εκτός του σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλου, που έχουμε συνεργαστεί ξανά, βρίσκομαι καλλιτεχνικά με ηθοποιούς που δεν είχα ξαναδουλέψει αλλά τους θαύμαζα πολύ λόγω της πορείας που έχουν χαράξει.

Ποια είναι τα στοιχεία της σειράς που κέρδισαν το κοινό;

Νομίζω ο ρόλος του γονιού στο σήμερα, που παλεύει με όλες τις δυσκολίες και αντιξοότητες στην καθημερινότητα, είναι σημαντικός και μιλά στους τηλεθεατές, ξέρετε, τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούμε τις οικογενειακές καταστάσεις για να δηλώσουμε αδιέξοδο, η σειρά όμως δείχνει ότι με αγάπη και πίστη μόνο φωτεινά είναι τα πράγματα. Ενα έξυπνο στοιχείο του σίριαλ, επίσης, είναι ότι οι πρωταγωνιστές ζητούν βοήθεια από έναν ψυχολόγο. Είναι ένα θέμα που πλέον ενδιαφέρει επί της ουσίας και όχι επί της προβολής.

Νιώθετε, δηλαδή, ότι στην Ελλάδα του 2021 αυτό πλέον δεν είναι ταμπού;

«Δεν ξέρω, δεν μπορώ να απαντήσω γενικευμένα, θεωρώ ότι αυτό έχει να κάνει με την παιδεία που έχει ο καθένας μας, με τον τρόπο που μεγαλώσαμε. Στην Ελλάδα του 2021 πολλά πράγματα καταρρίπτονται γιατί αυτή είναι η εσωτερική ανάγκη των ανθρώπων. Πλέον, ο κόσμος αναζητά λύση και θέλει να μιλήσει χωρίς να αισθανθεί ότι είναι δαχτυλοδεικτούμενος. Μέχρι τώρα οι άνθρωποι προσπαθούσαν να κουνάνε το δάχτυλο στους συνανθρώπους τους, αγαπούσαν το δράμα, το κοινωνικό αδιέξοδο. Αυτό διαφοροποιείται -και ευτυχώς- γιατί αν δεν υπάρχει ένα υγιές σύνολο, η ανθρώπινη ύπαρξη θα σκοτεινιάζει, θα σαπίζει. Η μάχη των ανθρώπων πλέον είναι σε βαθύτερες αξίες.

Νιώθετε ότι αυτά είναι θέματα που πρέπει να πραγματεύονται οι σειρές;

Ναι, Βασικά θα έπρεπε να ασχολούνται με τον άνθρωπο. Αλλωστε, η μυθοπλασία έχει αυτή τη δυνατότητα, είπε στο TV Τύπος.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV