Συγκλονίζει ο Αρζόγλου: «Είχα όγκο στον εγκέφαλο. Η Έλενα Ακρίτα μου στάθηκε πολύ»

0
126

Ο Κώστας Αρζόγλου σε μία συνέντευξη εξομολόγηση, κάνει απολογισμό της ζωής του και μιλάει για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε στο παρελθόν και ελάχιστοι γνωρίζουν.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος προσφάτως τοποθετήθηκε και δημόσια για το μείζον θέμα των καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι πέρασε μία πολύ δύσκολη περίοδο με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μάλιστα αποκαλύπτει ότι ο άνθρωπος που τον βοήθησε περισσότερο από τον καθένα εκείνην την περίοδο ήταν η πρώην σύντροφός του Έλενα Ακρίτα. Διαβάστε τη συγκλονιστική αποκάλυψή του…

Από τις δεκάδες πετυχημένες σειρές που έχετε πρωταγωνιστήσει, ποιες ξεχωρίζε­τε και γιατί;

Κατά 99%, η τηλεόραση χρησιμοποιεί πράγ­ματα που έχουμε δοκιμάσει στο θέατρο, ου­σιαστικά είναι δάνειο. Χρησιμοποιεί όσα έχουμε στις «αποσκευές» μας. Στα «Βαμμέ­να κόκκινα μαλλιά», τολμώ να πω, υπάρχουν στιγμές που απαιτήθηκαν πράγματα που δεν είχα δοκιμάσει στο θέατρο, αλλά αυτό είναι το 1 %. Από τις καθημερινές σειρές, που έχουν άλλο ρυθμό παραγωγής, ξεχωρίζω το «Βέρα στο δεξί».

Την τηλεόραση σήμερα πώς την κρίνετε; Γίνεται καλύτερη ή χειρότερη όσο περ­νούν τα χρόνια;

Χειρότερη, σβούρα. Γιατί νομίζουμε ότι όσο πιο μαζικό είναι το μέσο πρέπει να είναι και χειρότερης ποιότητας; Η ποιότητα χειροτε­ρεύει κάθε μέρα. Όσο πιο «κίτρινο» είναι κά­τι τόσο πιο μεγάλη ακροαματικότητα θα έχει. Δεν είναι ωραίο αυτό και το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο θα έπρεπε να έχει αισθητικό κρι­τήριο, όχι μόνο ποινικό.

Έχετε ζήσει μια γεμάτη ζωή, κάνοντας τέσσερις γάμους. Εάν γυρνούσατε τον χρόνο πίσω, θα αλλάζατε κάτι στην προ­σωπική σας ζωή;

Δεν θα άλλαζα τίποτα, γιατί όταν έγινε κάτι υπήρχαν οι συνθήκες για να γίνει. Δεν μπο­ρώ σήμερα, με άλλες συνθήκες, να κρίνω ό,τι έγινε τότε. Δεν θα το άλλαζα καθόλου. Ακόμα και τις στιγμές αλαζονείας μου θα τις συγχωρούσα, δεν θα τις άλλαζα, ενώ εί­ναι ευκολότερο να πω σήμερα ότι, ναι, θα τις άλλαζα.

Σήμερα υπάρχει ο έρωτας στη ζωή σας;

Υπάρχει, αλλά δεν σας λέω τι είναι.

Εκτός από τις όμορφες αναμνήσεις του παρελθόντος, είχατε και μια μεγάλη περι­πέτεια υγείας…

Είχα όγκο στον εγκέφαλο. Καλοήθης, αλ­λά σε τέτοιο δύσκολο σημείο που απαιτούνταν μεγάλη προσοχή. Η Έλενα Ακρίτα μου στάθηκε πολύ σε όλο αυτό, εξηγούσε σε όλους τους φίλους που ήταν εκεί στο νοσο­κομείο. Έλεγα όσα θα έλεγα εγώ, αν μπο­ρούσα. Ήταν πολύ ανθρώπινη η συμπαρά­στασή της.

Έχετε σκεφτεί να αποσυρθείτε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα π αποτελεί για εσάς τρόπο ζωής και δύναμης;

Δεν έχω άλλο τρόπο να βλέπω τη ζωή: ‘Ολα τα βλέπω μέσα από τα «γυαλιά» του θεάτρου. Έτσι λειτουργεί, είναι φύση του εαυτού μου. Είναι σαν να παραιτούμαι από τη φύση μου την ίδια.

Πηγή: Espresso

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV