Παπαρίζου: Η σπάνια εξομολόγηση για τον άντρα της και η απίστευτη ατάκα για το φιλί με τον Σάκη

0
131

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις η όμορφη τραγουδίστρια και coach του The Voice άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα.

Μπορεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αρκεί όμως μια κουβέντα γύρω από τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη και λάμπει ολόκληρη!

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για το πώς γνωρίστηκαν, τι ήταν αυτό που ερωτεύτηκε σε εκείνον ενώ όταν η κουβέντα ήρθε στο κεφάλαιο «ζήλεια», αποκάλυψε την απίθανη ατάκα του, όταν είδε το φιλί της με τον Σάκη Ρουβά.

«Γνωριστήκαμε από κοινούς φίλους, βγήκαμε και η ευγένεια του με κέρδισε. Είναι λίγο κτητική αλλά είμαστε καλά. Εκείνος δεν με ζηλεύει καθόλου, εδώ με τον Σάκη φιληθήκαμε στο στόμα και είπε «α, τι ωραίο», με εμπιστεύεται. Ο Ανδρέας είναι πολύ θετικό πλάσμα. Ας πούμε στην πρώτη καραντίνα, που ψιλομπήκα στην κατάθλιψη, ήθελα δηλαδή όλη την ώρα να κοιμάμαι, εκεί προσπαθούσε πολύ! Είναι ένας άνθρωπος που στέκεται αλλιώς. Η δημοσιότητα δεν τους αρέσει».

Όσο για τα αρνητικά του; «Κοίτα, καμία φορά ο εγωισμός του, αλλά συμβαίνει πολύ σπάνια. Περισσότερο εγώ είμαι πιο εγωίστρια», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το βίντεο

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV