Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: «Τόσες παραλείψεις, τόση προκατάληψη, παίζεται κάτι πολύ μεγάλο…»

0
125

Ο κύριος Κούγιας θα εμφανιστεί με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη στην Εισαγγελία προκειμένου να ζητήσουν προθεσμία μέχρι αύριο Πέμπτη 25/2 για την απολογία του πελάτη του.

Ο Αλέξης Κούγιας είπε στον Γιώργο Παπαδάκη: «Αυτά που έχουν συμβεί στην υπόθεση Λιγνάδη, δεν συμβαίνουν ούτε στις χώρες που δεν έχουν σύνταγμα και νόμους της άπω Ανατολής και της νότιας Αφρικής. Το να οδηγήσεις έναν άνθρωπο στη δικαιοσύνη, είναι υποχρέωση, εφόσον παραβαίνει τους νόμους. Το να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος του για ένα αδίκημα είναι υποχρέωση του Εισαγγελέα, εφόσον πιθανολογεί ότι έχει διαπράξει ένα αδίκημα. Το να συλλάβεις χωρίς να έχει ακολουθηθεί η συνήθης διαδικασία και να τον κρατήσεις στη φυλακή, έστω και προσωρινά, έχει ορισμένες προϋποθέσεις…».

Και υπογράμμισε: «Αυτό που συνέβη στον κύριο Λιγνάδη, είναι πρωτοφανές και εντελώς παράνομο. Είναι υποχρέωση του εισαγγελέα, αλλιώς η διαδικασία είναι εντελώς άκυρη, να καλέσει αυτόν που καταγγέλλουν και αυτόν που χαρακτηρίζεται ύποπτος».

«Το πρώτο που παρατήρησα, μελετώντας τη δικογραφία, είναι οι νομικές παραβάσεις και ακυρότητες που υπάρχουν. Το δεύτερο είναι ότι υπάρχουν σε μια τέτοια υπόθεση τόσες παραλείψεις και τόση προκατάληψη. Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι παίζεται κάτι πολύ μεγάλο» πρόσθεσε.

Ο κ. Κούγιας ανέφερε: «Παίζεται μια πολιτική μάχη. Είμαι σε απόγνωση. Υπάρχει μια στοχοποίηση. Η Δικαιοσύνη δεν λειτούργησε σωστά. Το περιεχόμενο των καταγγελιών είναι κωμικό».

Δείτε όλα όσα είπε στα παρακάτω αποσπάσματα από την εκπομπή, Καλημέρα Ελλάδα!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV