Χριστόπουλος: Θα πάθετε πλάκα όταν μάθετε πόσες γραβάτες και παπιγιόν έχει στη γκαρνταρόμπα του

0
133

O Χάρης Χριστόπουλος σε συνέντευξή του στη Φωλιά των Κου Κου αποκάλυψε πόσες γραβάτες και παπιγιόν έχει στη γκαρνταρόμπα του και… μείναμε άφωνοι!

Ο Χάρης Χριστόπουλος είπε: «Η Αννίτα τα τελευταία χρόνια με κράζει πάρα πολύ για το ντύσιμό μου. Εγώ είμαι λίγο χύμα επειδή λατρεύω τη φύση, τη ζωή και την ελευθερία. Τα προηγούμενα 30 χρόνια που ήμουν στη μόδα, ήμουν πολύ πιο στυλάτος. Η γκαρνταρόμπα μου είναι δύο δωμάτια γεμάτα. Έχω 634 γραβάτες και 128 παπιγιόν. Είμαι λίγο γρήγορος και τη γυναίκα μου την αγχώνω. Δεν ήθελα να παντρευτώ ποτέ, νόμιζα ότι θα τελειώσω τη ζωή μου ως εργένης. Βρέθηκε μια γυναίκα και κατάλαβα ότι η ζωή είναι καλύτερη με δύο. Για μένα η βόλτα με ανεμόπτερο δεν είναι extreme, το όνειρο του ανθρώπου είναι να πετάξει».

Και ο φωτογράφος μίλησε και για τον γιο του που του άλλαξε την καθημερινότητά του: «Η ζωή μας έχει αλλάξει πολύ με το παιδί, είναι ένα θαύμα. Το παιδί είναι ο απόλυτος έρωτας, δίνεις τη ζωή σου γι’ αυτό το πλάσμα. Θα μπορούσα να μιλάω και να κλαίω ώρες για το γιο μου. Κλαίω 4-5 φορές τη μέρα. Η Αννίτα μου λέει “πάλι κλαις;”. Ευτυχώς το παιδί μοιάζει και στους δύο. Εγώ παρακάλαγα να μη μου μοιάζει καθόλου. Η Αννίτα είναι ένα σκαλί παραπάνω. Τραβάω το γιο μου 50-60 φωτογραφίες τη μέρα και κρατάω τις 5».

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV