Προφυλακίστηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας – εισαγγελέα

0
119

Υπόθεση Λιγνάδη: Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο Δημήτρης Λιγνάδης μετά την απολογία του ενώπιον της 19ης ανακρίτριας για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή. 

Ο συνήγορός του Αλ. Κούγιας δήλωσε αμέσως μετά: «Ήταν μία πολύ δύσκολη διαδικασία. Θα προσφύγουμε κατά της διάταξης της ανακρίτριας για την προσωρινή κράτηση. Είναι μία δικογραφία χωρίς στοιχεία, μία δικογραφία που αν δεν ήταν Λιγνάδης θα ήταν με συνοπτικές διαδικασίες ελεύθερος».

Το μεσημέρι είχε απορριφθεί από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο η ένσταση ακυρότητας κατά της προδικασίας που είχε υποβάλλει μέσω του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια.

Ο σκηνοθέτης στήριξε το απολογητικό του υπόμνημα σε πλήρη άρνηση των κατηγοριών, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει εμπλοκή στην υπόθεση, ενώ ήδη από τις πρώτες γραμμές του υπομνήματος του ο σκηνοθέτης αναφέρει:

«Ουδέποτε στην ζωή μου εκδήλωσα ερωτικό σεξουαλικό ενδιαφέρον για ανήλικα πρόσωπα, ουδέποτε ήρθα σε ερωτική – σεξουαλική επαφή με οποιοδήποτε ανήλικο πρόσωπο, με ή χωρίς την συναίνεση του, ουδέποτε έχω κάνει χρήση ναρκωτικών και ουδέποτε κατείχα ούτε διέθεσα σε οποιοδήποτε τρίτο οποιαδήποτε ναρκωτική ουσία».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV