Survivor: Ελέτσι: «Έμαθα αυτά που είπε ο Κονδυλάτος πίσω από την πλάτη μου και έπαθα σοκ»

0
123

Πολλοί λένε ότι ο Περικλής Κονδυλάτος είναι διπρόσωπος. Συμφωνείς σε αυτό;

Ο Περικλής είναι χειριστής. Αυτό το βλέπουμε ξεκάθαρα. Ωστόσο ο Περικλής στην αρχή ήταν υποτίθεται φίλος μου. Μοιραζόμασταν πολλά πράγματα μεταξύ μας, ανταλλάσσαμε ιδέες και απόψεις, λέγαμε ότι θα κάναμε μαζί διακοπές. Μετά μου έλεγε ότι του άρεσε η θετική μου ενέργεια και αύρα. Θεωρούσα ότι με εκτιμάει. Όταν βγήκα από το · παιχνίδι και άκουσα αυτά που είχε πει πίσω από την πλάτη μου έπαθα σοκ! Έλεγε ότι είμαι προκλητική. Είπε κάτι που με πρόσβαλε πολύ: «Δεν μπορεί η Ελίζαμπεθ με αυτήν την προκλητική εμφάνιση να συγκαλεί συμβούλια». Μόνο το μαγιό μου φορούσα όπως όλες οι άλλες συμπαίκτριες μου, δεν καταλαβαίνω γιατί έλεγε τέτοια πράγματα για μένα. Ντροπή πραγματικά. Έπεσα από τα σύννεφα με αυτά που έμαθα ότι είχε πει για μένα. Είναι και κάτι που δεν το έδειξε η κάμερα, όταν τον ψήφισα εγώ τον έπιασα και του το είπα. Ότι τον ψήφισα καθαρά για αγωνιστικούς λόγους. Και του ζήτησα συγγνώμη και το ευχαριστώ του ήταν να λέει όλα αυτά για μένα.

Σε έφερε σε δύσκολη θέση ο Αλέξης Παπάς όταν σε ρώτησε αν το στήθος σου είναι φυσικό;

Όχι δεν με έφερε σε δύσκολη θέση ο Αλέξης. Δεν το είπε με κακό τρόπο, το είπε με χιούμορ. Ήθελε να δει και την αντίδραση μου, αν έχω χιούμορ κλπ. Όχι του λέω με γέλια δεν είναι φυσικό το στήθος μου.

Υπήρξε παίκτης στο παιχνίδι που τον είδες ερωτικά;

Μέσα στο παιχνίδι δεν μπορούσαμε με τίποτα να σκεφτούμε το ερωτικό κομμάτι. Όταν πεινάς τόσο πολύ και είσαι τόσο βρώμικη δεν έχεις καμία διάθεση για έρωτες και αγάπες. Ένα παιδί που θα ήθελα να κάνουμε παρέα και μετά το παιχνίδι και τον βρίσκω πολύ γοητευτικό είναι ο Γιώργος Κόρομι. Είναι ήρεμη δύναμη, μας φρόντιζε όλους και πρόσεχε κυρίως τις γυναίκες. Με γοήτευσε ο Κόρομι, για να μην παρεξηγηθώ ωστόσο επειδή έχει σχέση το παιδί, θα μείνω μόνο στη χημεία που είχαμε και την γοητεία που μου προκάλεσε, σύμφωνα με το περιοδικό ΧΑΪ.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV