Τζώρτζια Βαϊνά: Οι φώτο με το μωρό της, οι δυσκολίες της εγκυμοσύνης και τα κιλά!

0
144

H Τζώρτζια Βαϊνά, πρώην παίκτρια του My Style Rocks, έγινε μανούλα πριν λίγο καιρό.

Την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του My Style Rocks, από τον οποίο και κατάφερε να ξεχωρίσει. Η ίδια μάλιστα έκτοτε ασχολήθηκε ενεργά με το χώρο της μόδας, ενώ οι followers της στα social media αυξήθηκαν αρκετά.

Η Τζώρτζια Βαϊνά παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2020 με πολιτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της Νίκο Δρούγκα και στις 20 Ιανουαρίου έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι!

Η καλλονή απολαμβάνει μοναδικές στιγμές με την κόρη και τον σύζυγό της και πριν λίγες μέρες βρήκε το χρόνο να απαντήσει σε ερωτήσεις των followers της!

Η Τζώρτζια δεν δημοσίευσε μόνο φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη της, αλλά αποκάλυψε πρώτη φορά τις δυσκολίες που είχε στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, τη διατροφή που ακολούθησε και πώς κατάφερε να επανέλθει τόσο γρήγορα ξανά στα κιλά της!

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πήρα συνολικά 9 κιλά. Γενικά δεν μου άνοιξε η όρεξη, δεν είχα λιγούρες για γλυκά. Μόνο μαύρη σοκολάτα που και που. Έκανα απλά σωστή διατροφή. Πλούσια σε φυσικούς χυμούς, λαχανικά, σούπες, λευκό και κόκκινο κρέας, ξηρούς καρπούς, γαλακτοκομικά χωρίς λακτόζη, δημητριακά. Επίσης δεν έπινα καφέ, ποτά, αναψυκτικά. Τους πρώτους τρεις μήνες είχα χάσει τρία κιλά από τις ναυτίες και τις αναγούλες. Ευτυχώς όμως δεν έκανα εμετούς…»!

Και πρόσθεσε: «Ο τοκετός κράτησε 10 ώρες. Το πήγαινα φυσιολογικά αλλά τελικά έκανα καισαρική. Για κάποιες ωρίτσες είχα πόνους τοκετού και μετά με την επισκληρίδιο όλα καλά δεν ένιωθα τίποτα…»!

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι θηλάζει το μωράκι της και υπογράμμισε: «λένε ότι ο θηλασμός βοηθάει να φύγουν τα κιλά και η κοιλιά πιο γρήγορα. Εγώ πήρα στην εγκυμοσύνη 9 κιλά και με την γέννα έχασα αμέσως 5. Τώρα δεν έχω ζυγιστεί να δω πόσο είμαι και πίνω πολύ νερό και κάνω καλή διατροφή»!

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανήρτησε με τη νεογέννητη κόρη της!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV