Πέτρος Κωστόπουλος: «Τα έχασα όλα. Είχα σαλτάρει, δεν ήξερα πού πατάω και πού πηγαίνω»

0
131

Ο Πέτρος Κωστόπoυλος για έναν περίεργο λόγο ήταν πάντα πρόσωπο που τραβούσε το ενδιαφέρον, αν και υπήρξε εκδότης και όχι κάποιος διάσημος που φιγουράριζε στις κοσμικές σελίδες.

Το παιδί από τον Βόλο από μικρομεσαίους γονείς -ο πατέρας του είχε ταξί-, που πήγε στο Παρίσι να σπουδάσει, πέρασε από τις Βρυξέλλες και μετά ήρθε στην Ελλάδα και από υπάλληλος των περιοδικών του Αρη Τερζόπουλου βρέθηκε με τη δική τον εκδοτική αυτοκρατορία.

Την αυτοκρατορία του ελληνικού lifestyle, του ονείρου που έλπιζε ότι ο καθένας μπορούσε να αγγίξει. Και έμοιαζε τόσο εύκολο αλήθεια. Εκείνος βρισκόταν πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος σε μια από σπάνιες συνεντεύξεις του, απάντησε σε όλα. Για ποιο λόγο μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει για το λόγο που βρέθηκε στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο Ντουμπάι.

«Γιατί κάποια πράγματα που άκουσα μου τίναξαν τα μυαλά. Βγήκε ο καθένας και έλεγε ό,τι του κατέβαινε», απάντησε ακαριαία. «Αισθάνθηκα να με βιάζουν για εκατοστή φορά. Έφτασαν να με πουν και απατεώνα Απατεώνας εγώ που τα έδωσα όλα; Είχα την υποχρέωση απέναντι στον εαυτό μου και κυρίως απέναντι στα παιδιά μου να εξηγήσω ότι δεν είμαι αυτός που θέλει ο καθένας να με παρουσιάσει. Να ξέρουν τα παιδιά μου ποιος είναι ο πατέρας τους με στοιχεία. Ποτέ δεν βγήκα να επιτεθώ σε κανέναν ή να κάνω μηνύσεις σε όλους όσοι με διέβαλλαν όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος τώρα αυτά», λέει στο Downtown.

«Γιατί όμως τώρα;»;

«Γιατί παλαιότερα δεν ήμουν καλά. Δεν ήμουν. Είχα κατάθλιψη κλινικής μορφής. Το καταλαβαίνεις; Τα έχασα όλα Είχα σαλτάρει, δεν ήξερα πού πατάω και πού πηγαίνω. Το μόνο που έκανα ήταν να είμαι κλεισμένος μέσα σε ένα σπίτι. Μόνος μου. Αν κάτι έμαθα από αυτό είναι ότι μπορώ να κάνω παρέα στον εαυτό μου. Κάτι που δεν συνέβαινε παλαιότερα».

Στην ερώτηση «δεν είναι σαν να έχεις ζήσει δέκα ζωές;», ο ίδιος απάντησε:

«Δεν είναι έτσι. Γιατί όταν έχεις ζήσει κάποια πράγματα σου λείπουν. Και ξέρεις τι μου λείπει; Τα ταξίδια που έκανα. Και κυρίως τα πιο δύσκολα, είτε με μηχανές στην Αμερική είτε σε ζούγκλες. Μου έχει λείψει να φάω ένα φαγητό έξω με μια γυναίκα χωρίς να με κυνηγάνε. Ούτε τα σπίτια ούτε τα αυτοκίνητα με νοιάζουν. Η μεγάλη μου κόρη μου είπε: “Μπαμπά, ο Warren Buffett. τα έφτιαξε όλα μετά τα 70” Εγώ είμαι 66».

Όσο για τα όνειρά του;

«Να ανοίξω ένα beach bar σε μια παραλία της Καραϊβικής, να αφήσω μούσι, να παίζω μουσικές και πραγματικά θέλω να ξεχάσω τα τελευταία δέκα χρόνια και πολλούς ανθρώπους», εξομολογείται.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV