Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρέτησε τον χειμώνα με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

0
117

Ο γνωστός ηθοποιός, είναι πολύ ενεργός στον κόσμο των social media τους τελευταίους μήνες και μας χαρίζει χρηστικά και δημιουργικά videos από το σπίτι του και την ύπαιθρο.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης επικοινωνεί καθημερινά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τους θαυμαστές και διαδικτυακούς του φίλους.

Του ηθοποιού του αρέσει να μοιράζεται τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι αυτή τη φορά έκανε μια ανάρτηση, ειδική, για να αποχαιρετήσει τον χειμώνα, σχολιάζοντας ταυτόχρονα όλα αυτά που γίνονται στην επικαιρότητα σχετικά με τις καταγγελίες στον χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την εν λόγω φωτογραφία: «Αποχαιρετώντας τον χειμώνα. Όταν νιώθω ότι βομβαρδίζομαι από γεγονότα, πληροφορίες και παραπληροφορίες, κάνω διακοπή από το ίντερνετ. Η παύση είναι πολύ σημαντική. Θέλω να νιώσω την δική μου αλήθεια. Ανεβαίνω σε ένα ψηλό δέντρο, για να μπω στη θέση “του ελεύθερου παρατηρητή”. Ακούω και βλέπω μόνο τη φύση. Ποτέ δεν μου λέει ψέματα. Με την καρδιά μου ανοιχτή και βλέποντας τα όλα από ψηλά, αμέσως συντονίζομαι με την Αλήθεια. Η λέξη προέρχεται από το στερητικό α και τη λέξη λήθη (λησμονιά). Δηλαδή, αλήθεια είναι αυτό που δεν θα ξεχαστεί, αυτό που θα μείνει και θα αποτελεί την πραγματικότητα μου. Αυτό εμπιστεύομαι και αυτό είναι οδηγός και Δάσκαλος στη ζωή μου. Βρες τη δική σου αλήθεια και άσε την να λάμψει. Όταν λάμπει η Αλήθεια, λάμπει και η Δικαιοσύνη! Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συναδέλφους ηθοποιούς στην πρώτη γραμμή, που τρέχουν την υπόθεση και βοηθούν την Αλήθεια να λάμψει».

Δείτε την ανάρτησή του.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV