Κώστας Δόξας: Τι θα γίνει με τη συμμετοχή στο YFSF; Χαμός στο Twitter

0
158

Ένας μικρός χαμός επικρατεί στο Twitter, εδώ και λίγες ώρες με αφορμή τα όσα δημοσιοποιήθηκαν μετά τη μήνυση της Μαρίας Δεληθανάση εναντίον του πρώην συζύγου της, Κώστα Δόξα.

Η πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξα κατηγορεί τον τραγουδιστή για συγκεκριμένα αδικήματα που είδαν τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα εξαιτίας των δημοσιευμάτων ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να εκδώσει δελτίο τύπου προς όλα τα ΜΜΕ, μέσα από το οποίο δίνει τη δική του απάντηση προς όλο το θέμα.

Το gossip-tv επικοινώνησε με τον ΑΝΤ1 για να μάθει τι μέλλει γενέσθαι με τη συνεργασία του τραγουδιστή με το κανάλι.

Μην ξεχνάμε πως ο Κώστας Δόξας στην πρεμιέρα του show ήταν ο νικητής της βραδιάς με την επιτυχημένη μεταμφίεσή του ως Δέσποινα Βανδή.

Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε από τον ΑΝΤ1 είναι πολύ νωρίς να αποφασιστεί τι θα γίνει με τη συνεργασία ανάμεσα στον τραγουδιστή και τον τηλεοπτικό σταθμό, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως τα επόμενα δυο επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε είναι μαγνητοσκοπημένα οπότε και θα δούμε επί σκηνής τον Κώστα Δόξα.

Λόγω του σοβαρού προβλήματος που είχε προκύψει λίγο πριν την πρεμιέρα με κρούσματα του κορονοϊού σε άτομα της παραγωγής, οι άνθρωποι που εργάζονται για το συγκεκριμένο show αποφάσισαν να “τρέξουν” τις εγγραφές των επεισοδίων προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν στο μέλλον αντίστοιχο πρόβλημα.

Δείτε κάποια από τα χιλιάδες tweets που έχουν αναρτηθεί στη συγκεκριμένη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV