Δημήτρης Σκουλός: Οι πρώτες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της συζύγου του

0
135

Πατέρας για δεύτερη φορά, ετοιμάζεται να γίνει ο Δημήτρης Σκουλός. Ο γνωστός φωτογράφος με μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο instagram αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα για το μωράκι που περιμένει η σύζυγός του.

Το ζευγάρι ετοιμάζεται να μεγαλώσει την οικογένειά του, χαρίζοντας στην κορούλα του ένα αδερφάκι. Το φύλο του μωρού είναι κοριτσάκι και η χαρά στο πρόσωπο του Δημήτρη Σκουλού δεν κρύβεται με τίποτα.

Ο γνωστός φωτογράφος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για το ευτυχές γεγονός στην πρωινή εκπομπή του Star. Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στη Φωλιά των Κου Κου.

«Εγώ και η Τζέλα ξέραμε, πως εάν κάναμε κι άλλο παιδί, θα θέλαμε να ήταν κι αυτό κοριτσάκι. Απλά δεν το λέγαμε γιατί λέγαμε “ότι συμβεί”. Όταν μάθαμε ότι είναι κοριτσάκι, εννοείται χαρήκαμε πάρα πολύ.Όχι πως δεν θα χαιρόμασταν αν ήταν αγοράκι, αλλά θέλαμε κορίτσι», ανέφερε αρχικά για το ευτυχές γεγονός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε…

«Εγώ γενικά τις λατρεύω τις γυναίκες γιατί είναι και η δουλειά μου που έχει να κάνει σχεδόν μόνο με γυναίκες. Ζω με γυναίκες, μόνος στο σπίτι και στη ζωή μου υπάρχουν μόνο γυναίκες», αποκάλυψε, ενώ ανέφερε πως η Τζέλα του βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV