Survivor: Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Θα μου έδιναν 300.000€ για 3 μήνες»

0
109

Ο λόγος για τον τράπερ Light, ο οποίος είναι αρκετά δημοφιλής στο νεανικό κοινό αυτού του είδους μουσικής.

Μέσα από το κανάλι του στο Youtube και το live που έκανε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε την πρόταση που δέχτηκε για να συμμετάσχει στο ριάλιτι Survivor.

Μάλιστα, ο ίδιος εξομολογήθηκε πως θα του έδιναν 300.000 ευρώ για να πάει στον Άγιο Δομίνικο αλλά αρνήθηκε την πρόταση, γιατί φοβήθηκε ότι θα γίνει ρεζίλι.

Συγκεκριμένα ο Light είπε μέσα από το live του στα social media: «Μου έκαναν πρόταση για το Survivor. Είχα άγιο και δεν πήγα. Φοράνε μαντήλι στο κεφάλι και παλεύουν να πάρουν ο ένας τη λαμπάδα του αλλού. Θα γυρνούσα και θα με κορόιδευε και η κουτσή Μαρία. Δεν πήγα γιατί θα γινόμουν ρεζίλι. Μου έδιναν πάρα πολλά λεφτά να πάω. Πάρα πολλά λεφτά».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Κάποια στιγμή το σκέφτηκα, αλλά μετά είπα πως θα γυρίσω εδώ πέρα. Έχω άλλα δέκα χρόνια καριέρας. Η πρόταση η αρχική ήταν 300.000 ευρώ για τρεις μήνες. Και ήταν διατεθειμένοι να κλείσουν και στα 400.000. Και είπα “δε θέλω, κρατήστε τα. Δώστε τα στην Κρεμλίδου”. Που να πας; Αν είσαι στο τέλος της καριέρας σου να πας. Καλά έκανε ο Bo και πήγε…».

Δείτε το βίντεο.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV