Χριστίνα Μπόμπα: Η τηλεργασία, η θέα από το σπίτι και οι φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα

0
143

Το 2021 είναι σίγουρα η χρονιά της, αφού λίγο πριν υποδεχτεί το νέο έτος, η Χριστίνα Μπόμπα μας ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για την εγκυμοσύνη της.

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ενώ δεν σταματά να μοιράζεται μαζί μας τις πιο όμορφες εικόνες από την καθημερινότητά της.

Ευχάριστα νέα και για τον παρουσιαστή, ο οποίος επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από τη Φάρμα του ANT1. Ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε τη νέα του συνέντευξη, όπου και αναφέρθηκε στα συναισθήματά του για τα δίδυμα κοριτσάκια που περιμένει η αγαπημένη του.

«H απόλυτη ευτυχία! Έχω ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο. Ακόμα και αν κάτι πάει στραβά, αρκεί μια ματιά στην κοιλίτσα της Χριστίνας, που συνεχώς μεγαλώνει, για να με κάνει να ξεχάσω τα πάντα».

Η Χριστίνα Μπόμπα ασχολείται ενεργά με ότι έχει να κάνει με το digital κομμάτι, ενώ περνά αρκετό χρόνο εντός σπιτιού, κάνοντας τις δουλειές της στο λάπτοπ, αλλά και ανεβάζοντας σχετικές φωτογραφίες στα social media.

Οι followers της είχαν την ευκαιρία να δουν τις νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα, αλλά και πλάνα από το εντυπωσιακό διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV