Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός, Κωστής Μαλκότσης

0
114

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (11-03) πέθανε ο ηθοποιός Κωστής Μαλκότσης

Βαρύ πένθος στο ελληνικό θέατρο από την διπλή απώλεια. Τα ξημερώματα έφυγαν από τη ζωή, ο Θεόφιλος Βανδώρος και ο Κωστής Μαλκότσης.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε στο facebook: “Μέσα στην νύχτα πληροφορούμαστε πως έφυγαν δύο φίλοι μας ηθοποιοί..Ο Κωστής Μαλκότσης, αγωνιστής, σεμνός ηθοποιός, πατέρας δύο σημαντικών καλλιτεχνών του Λαέρτη και του Ερμή, και ο Θεόφιλος Βανδώρος ο φίλος μας και καλός ηθοποιός, σπουδαιος συνεργάτης σε πολλές παραστάσεις …. Μεγάλη θλιψη”!

Ο Κωστής Μαλκότσης χάραξε τη δική του σημαντική πορεία στον χώρο του κλασικού και νεοελληνικού κινηματογράφου, καθώς και στο χώρο του θεάτρου.

Σύζυγος του η ηθοποιός και χορεύτρια, Νικόλ Κοκκίνου και πατέρας των ηθοποιών Λαέρτη και Ερμή.

Τελευταία του σημαντική στιγμή στον κινηματογράφο η μικρού μήκους ταινία «Δεν θα Υποκύψουμε» του Γιώργου Κ. Μπακόλα βασισμένη στο αφήγημα του Γιάννη Μακριδάκη.

Σημαντικότερες στιγμές του η συμμετοχή στις ταινίες «Τα χρόνια της θύελλας», «Η ώρα της οργής», «το Κόκκινο τρένο» και βέβαια στο «Πόθοι στον καταραμένο βάλτο».

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV