Μαρία Ηλιάκη: Έκανε κούλουμα στα χιόνια – Ο διάλογος με τον αγαπημένο της έγινε viral

0
125

Τελικά έφαγε λαγάνα στη Ζυρίχη η Μαρία Ηλιάκη και έκανε και κούλουμα!

Καθαρά Δευτέρα χθες (15-03) και μπορεί η Μαρία Ηλιάκη να βρίσκεται στα ξένα και πιο συγκεκριμένα, στη Ζυρίχη, εκεί όπου εργάζεται μόνιμα ο αγαπημένος της όμως τήρησε την παράδοση.

«Πιστεύετε ότι θα βρω λαγάνα εδώ στην Ελβετία; Οχι ε; Γιατί βλέπω κάτι λαγάνες που ανεβάζετε και μου μύρισε… Μακάρι να είχα μια λαγάνα με ταραμά! Και σκέτη την έτρωγα», είχε πει σε ένα από τα προηγούμενα stories της.

Τελικά και λαγάνα έφαγε αφού την έφτιαξε μόνη της και χαλβά βρήκε και βγήκε έξω στα χιόνια, κάθισε σε ένα παγκάκι κι έκανε κούλουμα.

To βίντεο τράβηξε ο σύντροφός της και ο διάλογός τους είναι απολαυστικός.

Η όμορφη παρουσιάστρια που έχει μετακομίσει μόνιμα πια στην Ελβετία καθώς εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύντροφός της, σε λίγους μήνες θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη. Την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης αποκάλυψε η ίδια η Μαρία Ηλιάκη, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (14-02) δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είναι τόσα πολλά ….διαφορετικα και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει…Ένα μεγάλο “Σ´αγαπω” στον άνθρωπο μου και ένα “Ευχαριστω” στη ζωή που είναι τόσο όμορφη…», έγραψε και μας έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Δες το βίντεο

https://www.instagram.com/p/CMb6KQmjH2b

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV