Μεσάνυχτα: Σοκάρει ο Τατσόπουλος: «Ο γιατρός με «άνοιξε» πριν τη νάρκωση γιατί αλλιώς θα πέθαινα»

0
120

Ο γνωστός συγγραφέας μίλησε ανοιχτά για όλα αλλά κυρίως για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε και που παραλίγο να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος μίλησε ανοιχτά για το ισχαιμικό επεισόδιο, που έπαθε κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής και που θα μπορούσε να είχε αποβεί μοιραίο. Μάλιστα, ήταν τόσο επείγουσα η κατάσταση και τόσο σοβαρή που ο καρδιοχειρουργός που ανέλαβε να τον χειρουργήσει λίγο μετά την εκδήλωση του ανευρύσματος αορτής, αναγκάστηκε να τον “ανοίξει” πριν καν τον ναρκώσουν για το χειρουργείο το οποίο και κράτησε πέντε ολόκληρες ώρες.

Ο γνωστός συγγραφέας επίσης αποκάλυψε πώς ανακάλυψε, σε ηλικία 18 χρονών, ότι είναι υιοθετημένος. Περιέγραψε την πρώτη φορά που έκανε αυτή την κουβέντα με τη θετή του μητέρα, αλλά και πώς ένιωσε όταν συνάντησε για πρώτη φορά την βιολογική του μητέρα.

Δεν παρέλειψε επίσης να σχολιάσει το άγνωστο παρασκήνιο όταν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης οδηγήθηκε να χρησιμοποιήσει μια λαϊκή ρήση και να γίνει πρώτο θέμα σε εκπομπές και άρθρα για ολόκληρες εβδομάδες.

Δείτε το παραπάνω βίντεο με την εξομολόγησή του στην εκπομπή Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV