Νέος έρωτας στην πόλη! Η νέα σχέση πασίγνωστου σεφ και τα σχέδια συγκατοίκησης

0
126

Είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες και η σχέση τους πηγαίνει τόσο καλά που η συγκατοίκηση δεν δείχνει να είναι κάτι πολύ μακρινό. 

Ο λόγος για τον Τζωρτζ Παπακώστα και τη σύντροφό του, Φωτει­νή Κ. Ο γνωστός σεφ και επι­χειρηματίας κρατά ως επτασφράγιστο μυστι­κό τη σχέση του με τη μελαχρινή καλλονή, με την οποία είναι μαζί από τον περασμένο Ιού­νιο, αν και, σύμφωνα με το περιβάλλον του, εί­ναι η πρώτη σοβαρή σχέση ύστερα από καιρό.

Αν, ωστόσο, θελήσει κάποιος να αναζητή­σει πληροφορίες για το ειδύλλιο αυτό, δεν θα βρει… υλικό, καθώς και οι δυο τους έχουν συμ­φωνήσει να κρατούν χαμηλούς τόνους. Αν και αυτή την περίοδο μένουν σε ξεχωριστά σπί­τια, δεν είναι λίγες οι φορές που ο ένας περ­νά το βράδυ του στο σπίτι του άλλου, τεστάροντας πώς θα είναι η καθημερινότητά τους όταν προχωρήσουν στο μεγάλο βήμα της συ­γκατοίκησης, σύμφωνα με τη real.

Ο μπον βιβέρ σεφ, που μένει στη Βουλιαγ­μένη, σε ένα υπέροχο σπίτι με θέα στη θάλασ­σα, αυτή την περίοδο, με την εστίαση να έχει κατεβάσει ρολά, έχει αρκετό χρόνο να σχεδι­άσει τα επόμενα βήματα στις επιχειρήσεις που διατηρεί, μαζί με τον πατέρα του Ιωάννη και τα αδέλφια του Αθανάσιο και Θεοφάνη. Και, βέβαια, έχει τη δυνατότητα να περνά περισσό­τερο χρόνο με τη σύντροφό του, με την οποία, μάλιστα, έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης.

Η μελαχρινή καλλονή, που δεν προέρχεται από τον χώρο των media, έχει σπουδάσει οικονομικά και ασχολείται επαγγελματικά με τον κλά­δο αυτό. Μάλιστα, όπως λένε οι φίλοι του γνω­στού σεφ, ο ίδιος είδε πολύ θετικά το γεγονός ότι η σύντροφός του δεν ανήκει στον χώρο της σόουμπιζ παρότι στο παρελθόν είχε σχέσεις που τραβούσαν τα φώτα της δημοσιότητας.

Όταν έγινε γνωστός ο δεσμός του, πριν από λίγους μήνες ο ίδιος αρκέστηκε να δηλώσει: «Πράγματι έχω μια σχέση. Είμαι με μια κοπέλα που το όνομά της είναι Φω­τεινή, είναι η κοπέλα μου, αλλά δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινής πα­ρέας και από την πρώτη στιγμή ο ένας τράβηξε το ενδιαφέρον του άλλου. Πέρα από την έλ­ξη που τους έφερε κοντά, τους ενώνει η αγά­πη τους για τη μόδα, την καλή μουσική, τα τα­ξίδια και το ίδιο lifestyle.

Είναι γνωστή η αγάπη του Τζώρτζ Παπακωστα για την καλή ζωή, ενώ έχει ζήσει και έχει σπουδά­σει στη Νέα Υόρκη και έχει αδυναμία στα τα­ξίδια, όπως και η Φωτεινή, η οποία προγραμ­ματίζει ήδη με τον καλό της την πρώτη τους απόδραση μετά το τέλος του lockdown. Προς το παρόν, απολαμβάνουν τις στιγμές που περ­νούν μαζί, με τη λαχτάρα να είναι περισσότε­ρες, όταν επιλέξουν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη.

Δείτε φωτογραφίες τους παρακάτω:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV