Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός έκανε μεταμόσχευση μαλλιών! (photos)

0
132

Σε μεταμόσχευση μαλλιών υποβλήθηκε πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός και μάλιστα εμπιστεύτηκε το τριχωτό της κεφαλής του στον καλύτερο!

Το ραντεβού κλείστηκε και ύστερα ήταν όλα μία απλή διαδικασία, όπως την κάνει να φαίνεται ο Ιωάννης Παπαγγελόπουλος ο οποίος έκανε το όνειρο πραγματικότητα του πασίγνωστου και πολύ αγαπητού ηθοποιού.

Δεν είναι άλλος από τον Αντώνη Λουδάρο, ο οποίος αφέθηκε στα χέρια του Ιωάννη Παπαγγελόπουλου για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο ηθοποιός υπεβλήθη στη μεταμόσχευση η οποία είναι μία αναίμακτη διαδικασία και μάλιστα πόζαρε λίγο μετά το τέλος της όλης διαδικασίας με τον γιατρό. Τη φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει τον Ιωάννη Παπαγγελόπουλο.

Ο Αντώνης Λουδάρος χρείαστηκε να κουρέψει τα μαλλιά του πολύ κοντά όμως σύντομα θα έχει τα μαλλιά που πάντα ονειρευόταν.

Να θυμίσουμε ότι τα έμπειρα χέρια του Ιωάννη Παπαγγελόπουλου έχουν εμπιστευτεί πολλοί celebrities με πιο πρόσφατους, εκτός από τον ηθοποιό, τον “τυροκόμο” του GNTM Παναγιώτη Αντωνόπουλο και τον πρώην παίκτη του Survivor Κωνσταντίνο Τσεπάνη αλλά και τον δίδυμο αδερφό του, Δημήτρη.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV