Ταμίλα Κουλίεβα: Η περιπέτεια με τον κορονοϊό, η φροντίδα των Ρώσων και η επιστροφή στην Ελλάδα

0
154

Η Ταμίλα Κουλίεβα υπήρξε άλλο ένα θύμα του κορονοϊού τον οποίο όμως η ηθοποιός κατάφερε να νικήσει και πλέον μπορεί να μιλάει γι’ αυτή την περιπέτεια που ευτυχώς για την ίδια είχε αίσιο τέλος. 

“Χτυπήθηκε” από τον ιό σε ταξίδι της στην γενέτειρά της, τη Μόσχα, όμως όπως η ίδια λέει σε συνέντευξή της, εκτός από το γεγονός ότι πέρασε την ασθένεια με ήπια συμπτώματα, είχε και την φροντίδα του υγειονομικού προσωπικού στη Ρωσία, γεγονός που την εξέπληξε ευχάριστα. Διαβάστε παρακάτω τι αποκάλυψε για την εμπειρία της…

Στη Μόσχα περάσατε κορονοϊό. Πώς ήταν η εμπειρία;

«Πήγα στη Μόσχα να δω τη μητέρα μου κι όταν έφτασε η ώρα να κάνω το τεστ για να επιστρέψω, βγήκε θετικό. Στην αρχή κλονίστηκα, είναι και ψυχολογικό. Μετά ήμουν αρκετά ψύχραιμη. Ευτυχώς το πέρα­σα ελαφρά. Ήμουν τυχερή γιατί έτσι γνώρι­σα και το σύστημα υγείας της νέας Ρωσίας από κοντά».

Και ποιο είναι το συμπέρασμα;

«Οι Αρχές ενημερώθηκαν αμέσως. Ήταν σε ετοιμότητα σε περίπτωση επιδείνωσης. Έστειλαν γιατρό στο σπίτι και κάλυψαν τη φαρμακευτική αγωγή και πολλά ακόμα. Όχι γιατί είμαι Ρωσίδα, γιατί πλέον είμαι μόνιμη κάτοικος Ελλάδας. Ένιωσα ασφα­λής, όπως και στην Ελλάδα. Η Ρωσία δείχνει μια αξιοθαύμαστη ψυ­χραιμία και ετοιμότητα για όλα αυτά. Ως το καλοκαίρι 80% του πληθυσμού θα έχει εμβολιαστεί με το Σπούτνικ, οπότε σταμα­τάει η μετάδοση της νόσου πια. Αλλά ας μην κρυβόμαστε: Έχει πολιτικοποιηθεί το εμβόλιο. Υπάρχουν χώρες με ανεπάρκεια, ενώ η Ρωσία προτείνει δωρεάν την τεχνο­γνωσία της και την πατέντα».

Είδατε παραστάσεις;

«Τα θέατρα, τον πρώτο καιρό που ήμουν στη Μόσχα, λειτουργούσαν με 25% πλη­ρότητα και πριν από δύο εβδομάδες έγινε 50%. Ξέρετε, το υπουργείο Πολιτισμού στη Ρωσία καλύπτει οικονομικά όλα τα θέατρα και τους εργαζομένους. Συνειδη­τοποίησα ότι ίσως να είναι η μοναδική χώ­ρα στον κόσμο όπου συμβαίνει αυτό, και χωρίς λογοκρισία. Για μένα η Μόσχα είναι πνευματική θυρίδα, κέντρο του κόσμου στα πολιτισμικά θέματα».

Έχετε σχέδια;

«Ναι, την 1η Ιουνίου ξεκινάμε γυρίσματα για την ταινία “Σμύρνη”, που σκηνοθετεί ο Γρηγόρης Καραντινάκης. Και κάτι ακόμα, σημαντικό: Το 2021 είναι έτος ιστορίας Ελ­λάδας – Ρωσίας για τη συμβολή της Ρωσίας στην Ελληνική Επανάσταση. Έχω ήδη κάνει κάποια σχέδια, κι αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος που έμεινα τόσο στη Μόσχα».

Πηγή: Το Βήμα

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV