Survivor: Η δήλωση της Σαλαγκούδη για τον Κονδυλάτο που θα συζητηθεί

0
127

Survivor: Η Ανθή Σαλαγκούδη παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα.

Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, έκανε και μια δήλωση για τον Περικλή Κονδυλάτο που θα συζητηθεί.

Νιώσατε, κάποια στιγμή, ότι γίνατε στόχος των συμπαικτών σας;

«Ένιωσα ότι επειδή οι συμπαίκτες μου ήθελαν να φύγω, προφανώς επειδή ήμουν και πιο αδύναμη παίκτρια, προσπάθησαν με θεμιτά και αθέμιτα μερικές φορές μέσα να το πετύχουν. Εκείνες τις φορές, όντως ένιωσα ότι ήμουν στόχος, ειδικά από τη στιγμή που δεν προσπαθούσα να ενταχθώ σε “παρεάκια” και εξέφραζα ανοιχτά τη δυσαρέσκειά μου για συμπεριφορές συμπαικτών μου, όταν κάτι με ενοχλούσε».

Τι σας ενόχλησε περισσότερο;

«Το γεγονός ότι κάποιοι από τους συμπαίκτες μου ενέπλεξαν το όνομα του πατέρα μου και την οικογένειά μου για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να φύγω από το παιχνίδι».

Εκείνοι ισχυρίζονται πως δεν ήταν μόνο ότι δεν ήσασταν καλή αγωνιστικά, αλλά δεν βοηθούσατε και στην καλύβα. Ισχύει αυτό;

«Ότι δεν ήμουν καλή αγωνιστικά ισχύει ξεκάθαρα. Σε ό,τι έχει να κάνει με το δεύτερο κομμάτι, η αλήθεια είναι ότι πάντα ρωτούσα αν χρειάζεται βοήθεια κάπου, αλλά δεν πίεζα από την πλευρά μου ούτε αναλάμβανα πρωτοβουλίες, εκτός από το να σκουπίζω την καλύβα και να καθαρίζω καρύδες.

Από εκεί και πέρα, οι δουλειές είναι πολύ συγκεκριμένες μέσα στο παιχνίδι και δεν νομίζω ότι κάποιος “κρεμάστηκε” από τη δική μου τη βοήθεια. Αλλά ούτε ήμουν και από αυτούς που μόλις έβλεπαν κάμερα έτρεχαν ναι κάνουν πράγματα, για να φανούν στην τηλεόραση δουλευταράδες».

Βγαίνοντας από το παιχνίδι, βλέποντας κάποια βίντεο, εκπλαγήκατε με κάποιες από τις δηλώσεις συμπαικτών σας, που όταν ήσασταν εκεί είχαν άλλη συμπεριφορά απέναντι σας;

«Κάποιες δηλώσεις μου προκάλεσαν όντως μεγάλη έκπληξη! Και απογοήτευση. Αλλά όλα μέσα στη ζωή είναι. Αλλωστε, η παραμονή μου μέσα στο παιχνίδι μου δίδαξε ότι οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν, πολλές φορές, άποψη και να βγάλουν έναν άλλον εαυτο όταν πεινάνε ή απλά όταν κινούνται στρατηγικά και υστερόβουλα».

Με τον Περικλή Κονδυλάτο μιλήσατε, τώρα που βγήκατε;

«Δεν έχουμε μιλήσει και ούτε είναι κάτι που θα επιδιώξω από τη δική μου πλευρά», είπε η Ανθή Σαλαγκούδη στον Τηλεθεατή.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV