Ιωάννα Παππά: Η σχέση με τον χρόνο, το σύμφωνο συμβίωσης και το όνομα του γιου της!

0
131

H Ιωάννα Παππά σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την σχέση που έχει με τον χρόνο, εξηγεί την απόφασή της να κάνει σύμφωνο συμβίωσης αλλά και και γιατί δεν βάφτισε τον γιο της.

Η σχέση με τον χρόνο

«Ο χρόνος είναι κάτι σχετικό. Δεν αφορά εξωτερικά, περισσότερο αφορά εσωτερικά. Το πώς διαχειρίζεσαι το μυαλό σου, πώς σκέφτεσαι, πώς νιώθεις, πώς αντιδράς στα πράγματα, πόσο ικανοποιημένος είσαι με τις επιλογές-που έχεις κάνει στη ζωή σου. Νομίζω ότι ο άνθρωπος γερνάει όταν αποφασίσει να γεράσει εσωτερικά. Δηλαδή να παραιτηθεί. Και εγώ δεν σκέφτομαι να παραιτηθώ. Θέλω να είμαι παρούσα, δραστήρια, έχω πολλά όνειρα κι ένα παιδί στο σπίτι που μου δίνει απεριόριστη αισιοδοξία. Είναι η δυναμική που έχεις απέναντι σε αυτά που σου συμβαίνουν, Που αρχίζεις να ελπίζεις ή να μην ελπίζεις. Γιατί μπορείς να κουβαλάς είτε 40 είτε 50 είτε 60 χρόνια ζωής και πράγματα που ήθελες να αλλάξουν δεν αλλάζουν ή γεγονότα και θαύματα που δεν πίστευες ποτέ ότι θα σου συμβούν να συμβαίνουν, Η ζωή είναι πάρα πολύ απρόβλεπτη. Καθένας έχει δικαίωμα να ελπίζει, και για μένα πρέπει κανείς να ακολουθεί τα όνειρα του, να μην επηρεάζεται από τον κοινωνικό περίγυρο, στο μέτρο βέβαια που δεν ενοχλεί τους άλλους και τα όρια τους».

Ο φόβος του θανάτου

«Από την ώρα που συνειδητοποίησα ότι είμαι έγκυος, και μέχρι πριν λίγες ώρες που ήμουν μαζί του, βλέπω μπροστά μου τι σημαίνει “το θαύμα της ζωής”. Και εξίσου σημαντικό, δημιουργείται μέσα σου ένα αίσθημα αθανασίας. Από την άλλη, αποκτάς και φόβο και τρόμο για το τι θα συμβεί, και μένα προσωπικά συμβαίνει να έρχονται μόνο αρνητικές σκέψεις στο μυαλό μου και πολεμάω να τις βγάλω. Επίσης, θέλω να ζήσω όσο περισσότερο μπορώ, να το βλέπω να μεγαλώνει. Αλλά είναι φυσιολογικό, γιατί είναι κάτι που αγαπάς και δεν θέλεις να το στερηθείς, και με έχει πιάσει τελευταία, και δεν μου αρέσει, φόβος θανάτου». Της λέω πως είναι πολύ νέα. «Ο φόβος του θανάτου δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Το έχω ψάξει. Μπορεί να σε πιάσει και στα 13».

Γαμήλιες τελετές

Η Ιωάννα δεν έχει παντρευτεί, έχει κάνει σύμφωνο συμβίωσης και δεν έχει βαφτίσει τον γιο της, προτίμησε την ονοματοδοσία λόγω COVID. Άλλωστε, σε παλιότερες συνεντεύξεις της δήλωνε πως δεν την ενδιαφέρει να φορέσει νυφικό. Μου εξηγεί: «Σ’ αυτά είμαι ανοιχτή. Δεν μου αρέσουν οι πομπώδεις γάμοι. Μου αρέσουν οι μικρές γιορτές, ως ευκαιρία να βρεθούν κάποιοι άνθρωποι κοντινοί σου, να μοιραστούν μαζί σου μια στιγμή ευτυχίας. Εκεί έχει αξία η τελετή του γάμου. Μπορεί να γίνει ένας θρησκευτικός γάμος, το σκεφτόμαστε, όταν τελειώσει όλο αυτό», σύμφωνα με το περιοδικό GALA.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV