Δανάη Μπάρκα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό και τις φήμες ότι η Μενεγάκη παίρνει τη θέση της!

0
119

Πολύ κουλ αλλά και ιδιαίτερα αισιόδοξη για το μέλλον εμφανίστηκε στις πρώτες δηλώσεις της μετά την είδηση του χωρισμού της η Δανάη Μπάρκα.

Η όμορφη παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Mega στις πρώτες κιόλας δηλώσεις της μετά το τέλος της σχέσης της έστειλε το δικό της αισιόδοξο μήνυμα λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ό,τι και αν συμβαίνει στη ζωή μου προσπαθώ να νιώθω ωραία”.

Η ίδια συνέχισε σχολιάζοντας: «Λόγω της εκπομπής, δεν μπορούμε να αφήνουμε κάποια πράγματα να μας παίρνουν από κάτω, κύκλοι κλείνουν και ανοίγουν».

Στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα τόνισε: «Οι εποχές είναι δύσκολες και όταν υπάρχει μία ρωγμή μπορεί να ανοίξει, να γίνει πόρτα».

Ενώ πρόσθεσε: «Το φλερτ είναι απαραίτητο κι όταν έχεις σχέση και όταν δεν έχεις».

Όσο για τις φήμες ότι η Ελένη Μενεγάκη συζητάει με το κανάλι για να αναλάβει την πρωινή εκπομπή στο Mega, κάτι που θα σημάνει και το τέλος της εκπομπής της Δανάης ή τέλος πάντων τη μετατόπισή της σε άλλη ώρα προβολής, η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια σχολίασε: “Το να έρχονται άνθρωποι του βεληνεκούς της Ελένης Μενεγάκη σε ένα κανάλι μόνο καλό μπορεί να κάνει αυτό”.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV