Ιωάννα Παππά: «Έπαθα κατάθλιψη στο πρώτο lockdown, προσπαθούσα να καταλάβω τι συμβαίνει»

0
177

Η Έξαψη

Όσο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην «Έξαψη» στο ΜΕGΑ: «Είναι μια σειρά με κινηματογραφικές προδιαγραφές. Αρχικά προγραμ­ματίστηκε να παίζεται δύο φορές την εβδομάδα, αλλά στη συνέχεια έγιναν τρεις, όποτε οι ρυθμοί έχουν γίνει εξαντλητικοί. Αν είχαμε θέατρο, γιατί οι περισσότεροι είχαμε κλείσει δουλειές, δεν νομίζω να το αντέχαμε. Το καλοκαίρι μου έγινε η πρόταση, μου άρεσε το σενάριο και μου αρέσει και το αποτέλεσμα. Αρέσει και στον κόσμο κι αυτό είναι ιδιαίτερα ευοίωνο. Το θεατρικό που είχα κλείσει ήταν “Οι Μάγισσες του Σάλεμ”, κάναμε πρόβες, είναι έτοιμη η παράσταση, αλλά περιμένουμε να ανοίξουν τα θέατρα για να ξε­κινήσουμε, ελπίζω του χρόνου. Το καλοκαίρι θα είμαι στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου με τις “Βάκχες” σε σκηνοθεσία Νικαίτης Κοντούρη, που επίσης είναι έτοιμη γιατί ήταν να ανέβει πέρσι, αλλά και αυτή ακυρώθηκε. Ελπί­ζω φέτος να ανέβει».

Οι εγκλεισμοί

«Έπαθα κατάθλιψη στο πρώτο lockdown, νόμι­ζα ότι ζούσα την “Εβδόμη Σφραγίδα”, προσπα­θούσα να καταλάβω τι συμβαίνει. Ένιωθα ότι ζούσα την Αποκάλυψη. Και ήρθε σαν κάτι πολύ σκοτεινό και προσπαθούμε να βγούμε απ’ αυτό όσο πιο αναίμακτα γίνεται. Πολλές ανθρώπινες ζωές χάθηκαν και σκέφτομαι πολύ τους ανθρώ­πους που δεν δουλεύουν και δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ήταν να μην κάνω κάτι και να κάθομαι κλεισμένη στο σπίτι».

Τι χαρακτήρας είσαι Ιωάννα;

«Είμαι το εξισορροπητικό στοιχείο. Είμαι έτοιμη να ζητήσω συγγνώμη και να δεχτώ τη συγγνώμη που θα μου πει κάποιος. Φυσικά θα ζητήσω ευθύνες, αλλά χωρίς να καταπιέσω κάποιον. Και δεν μπορώ την αναίδεια. Επίσης, ξέρω να δέχο­μαι την απόρρητη από μικρή. Μπορεί να στενα­χωριόμουν, να έκλαιγα, αλλά έμαθα και παρατή­ρησα ότι η ζωή έχει εναλλαγές. Μπορεί μια απόρριψη να τη δεις σαν το τέλος του κόσμου και ξαφνικά συμβαίνει κάτι και σου αλλάζει όλη σου τη ζωή. Και κατάλαβα ότι ποτέ δεν τελειώνει κάτι. Νομίζω ότι έχουμε δυνάμεις που δεν έχου­με διανοηθεί κα αν έχουμε πάρει από μικροί αγάπη, πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε παρακάτω και να διεκδικήσουμε πράγματα Τα ακραία με τρομάζουν, τα μη αναστρέψιμα. Αλλά διατηρώ την αισιοδοξία μου και πιστεύω στα θαύματα», σύμφωνα με το περιοδικό GALA.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV